Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Breda

Breda, 29-10-2009

Politie arresteert vier jongens met gestolen fiets

ETTEN-LEUR: De politie heeft woensdagmiddag vier jongens (15, 16, 17 en 17 jaar) uit Etten-Leur aangehouden wegens heling. Het viertal hing rond in de Cederstraat met een gestolen fiets. De eigenares ervan, die eerder deze week aangifte had gedaan, zag de jongens rond 15.30 uur met haar fiets en belde de politie. Het viertal mocht mee naar het bureau waar ze zijn verhoord.

Twee Bredanaren verdacht van drugsdealen

BREDA: Twee Bredanaren van 21 en 24 jaar zijn woensdagavond kort voor 21.30 uur gearresteerd op verdenking van drugsdealen. Surveillerende agenten zagen op de Donk dat het tweetal contact had met een andere man. Toen zij het tweetal controleerden, troffen ze bij de jongste verdachte diverse bolletjes vermoedelijk heroïne en cocaïne aan; de 24-jarige man droeg een groot geldbedrag bij zich. Ook werden diverse mobiele telefoons in beslag genomen. De twee mannen zijn op het bureau voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

Politie controleert verkeer in Etten-Leur

ETTEN-LEUR: Bij een verkeerscontrole aan het Trivium heeft de politie woensdag 21 bekeuringen uitgeschreven, het merendeel voor het niet dragen van de autogordel en niet handsfree bellen. De controle, waarbij een tiental agenten betrokken was, duurde van 13.30 tot 15.30 uur.

Getuigen gezocht van forse mishandeling aan Claudius Prinsenlaan

BREDA: De politie zoekt getuigen van de mishandeling van een 37-jarige man uit Breda. Die werd op zaterdagmorgen 3 oktober rond 07.00 uur door drie mannen fors in elkaar geslagen. Dat gebeurde bij een bushalte aan de Claudius Prinsenlaan, net voor de Tinq-pomp. De Bredanaar stopte, omdat zijn auto kuren kreeg. Naar eigen zeggen kwamen er drie mannen op hem af die om geld vroegen en hem diverse malen sloegen en trapten. Het slachtoffer riep dat hij geen geld bij zich had, waarna het drietal weer lopend vertrok. De man hield een gebroken neus en diverse zwellingen aan de mishandeling over. Getuigen kunnen zich melden op 0900-8844.

Politie onderzoekt diefstal van twee posttassen met inhoud

ETTEN-LEUR: De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de diefstal van twee posttassen met inhoud. Dinsdagmiddag rond 12.00 uur werd een fiets met twee posttassen gestolen vanaf de Van Rooijlaan. Via een tip is de politie donderdagmorgen een nabijgelegen woning binnengevallen. Daar werden de twee tassen en een gedeelte van de post teruggevonden. De fiets ontbreekt nog. De post is inmiddels teruggegeven aan TNT Post. Welke poststukken er nu gemist worden, is niet bekend. De identiteit van de verdachte is bij de politie bekend.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 29-10-2009 15:07 | © Regio Midden en West Brabant |