Interpolis schiet klanten te hulp in Stein

29/10/2009 15:12

Interpolis Verzekeringen N.V.

De mobiele kantoorunit van Interpolis staat de komende dagen bij het afgebrande winkelcentrum in Stein. Klanten van Interpolis kunnen in de kantoorunit informatie krijgen over hun situatie, ze kunnen overleggen met een schade-expert, en mogelijke oplossingen bespreken.

Bij de grote brand in het winkelcentrum in Stein zijn 12 ondernemers betrokken die bij Interpolis zijn verzekerd. De schade van deze ondernemers wordt geschat op zo'n 3 miljoen euro. Het aantal particuliere Interpolis-klanten dat is betrokken, is op dit moment nog onbekend.

Nick Tilmans, schade-expert, was vannacht snel ter plaatse in Stein. Hij schrok enorm van de omvang en twijfelde dan ook geen moment om de Interpolis Mobiele Kantoorunit in te zetten. 'Door de Interpolis kantoorunit zijn we fysiek aanwezig, laten we zien dat we er écht zijn voor onze klanten op de momenten die ertoe doen,' zegt Nick. In de mobiele kantoorunit kan Nick in alle rust met de klanten praten. 'Over wat zij hebben meegemaakt, de omvang van de schade en - als het gaat om ondernemers - de mogelijkheden om snel weer te kunnen ondernemen. Daarnaast fungeert de mobiele kantoorunit als plek waar verschillende partijen die bij de schade betrokken zijn (politie, brandweer, getroffen ondernemers) rustig met elkaar kunnen overleggen over de schade, en de te realiseren oplossingen.

Sinds begin 2009 zet Interpolis de mobiele kantoorunit in bij grote schades, of schades met een grote impact. Eerder was Interpolis aanwezig in Valkenswaard waar in het Pinksterweekend een grote uitslaande brand was in een bedrijvencomplex.





http://www.interpolis.nl/overinterpolis/pers/persberichten/default.aspx