Senternovem

29-10-2009 | Food - BIO-NET website online en succesvol BIO-NET brokerage event

EG-Liaison neemt deel aan het KP-project BIO-NET. Dit project, bestaande uit National Contact Points op het KP7 thema `Knowledge Based Bio Economy'(KBBE) uit alle EU landen, heeft als doel het ondersteunen van organisaties die deel willen nemen aan het Kaderprogramma.

BIO-NET organiseert diverse events, zoals het brokerage event en heeft sinds kort een website waar veel informatie te vinden is. Op de website van het project is informatie te vinden over de achtergrond van BIO-NET en tevens is er een partner search tool, dit kan handig zijn als u op zoek bent naar een onderzoekspartner.

Op 20 oktober heeft BIO-NET een succesvol brokerage event georganiseerd in Lissabon. Dit event had als doel het bij elkaar brengen van verschillende belanghebbenden binnen het KBBE thema en het bouwen van netwerken. Er waren zo'n 50 deelnemers uit diverse Europese landen. In het ochtendprogramma werd achtergrondinformatie over KP7 in het algemeen en KBBE in het bijzonder gegeven. 's Middags stelden diverse deelnemers hun projectplannen voor en was er tijd ingeruimd voor face-to-face meetings. Voor meer informatie, zie de Bio-Net Website.

Contact
Marieke Pastink (m.pastink@egl.nl)