Gemeente Enschede

Samenwerking DCW en Docuwork verzekert medewerkers van werk!

De strategische samenwerking tussen DCW en Docuwork zorgt voor continuïteit in werkgelegenheid.

Het in Emmen gevestigde bedrijf Docuwork - wat zich o.a. toelegt op elektronisch gegevensbeheer en documentmanagement - en de DCW hebben de basis gelegd voor een toekomstige strategische samenwerking. Hiermee is de werkgelegenheid voor de afdeling digitaliseren van de DCW gegarandeerd.

Docuwork start zo spoedig mogelijk met het scannen van documenten in het pand van de DCW aan de Kuipersdijk. Harm Kelderman: "Docuwork is een betrouwbare partner die veel waarde hecht aan kwaliteit en deskundigheid. Door deze strategische samenwerking kunnen onze medewerkers op hun vakgebied werkzaam blijven en beschikt Docuwork over ervaren mensen. Een win-win-situatie voor alle partijen."

"Voor bedrijven en overheidsinstellingen wordt het steeds belangrijker om altijd en voor iedereen elk gewenst dossier of document beschikbaar te stellen. Wij spelen in op deze behoefte. We digitaliseren `harde bestanden' en wij hebben de juiste techniek in huis om deze informatie vervolgens te ontsluiten," aldus de heer Sijken directeur van Docuwork. "De strategische samenwerking met de DCW sluit aan bij onze kijk op ondernemen: we zijn een bedrijf dat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel heeft en dat doen we het liefste met medewerkers die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben."

Geplaatst: 29 oktober 2009.

29 oktober 2009