Ingezonden persbericht


Première Zigana de musical in Platinatheater

Zoetermeer, 29 oktober 2009

Persbericht

Rode loper ligt klaar in Platinatheater

Nog één dag te gaan voor première Zigana de musical

De cast van Harlekijn ­ Talent Scouting & Theatrical Productions heeft de generale repetitie achter de rug. De sterren van Zigana de musical staan in de startblokken om aan de echte voorstellingen beginnen. Vanavond, 29 oktober, is de eerste avond dat Rutger Bulsing, Graaf Durant tot leven laat komen en de eerste gasten verwelkomt in het mysterieuze Platinatheater in Zoetermeer. Morgenavond, 30 oktober, is de première waarbij tal van genodigden en prominenten in het uitverkochte theater een spectaculaire voorstelling kunnen zien. Tot en met 29 november wordt Zigana de musical uitgevoerd in dit theater aan de Platinastraat 47 in Zoetermeer.

Op alle fronten, zowel binnen de cast als het productieteam, worden op dit moment alle zeilen bijgezet om het toegestroomde publiek mee te kunnen nemen in een ongekende theatrale belevenis. Aan de rand van de Oostweg in Zoetermeer is het oude Safe Motors gebouw aan de Platinastraat 47 compleet omgebouwd tot een waar theater: het Platinatheater. Vanaf vanavond ligt de rode loper klaar om de grote hoeveelheid bezoekers te verwelkomen in de wereld van Zigana en haar geliefde, maar eveneens beruchte Javalin.

Het verhaal

Achttien jaar geleden werd Graaf Durant verstoten uit het dorpje Türzi in het hart van Transylvanië door Bartok, de oom van Zigana. Op de grens van haar volwassenheid ontmoet Zigana, Javalin en beiden worden op slag verliefd. Uitgerekend Javalin blijkt de zoon van de beruchte Durant te zijn. De dorpelingen openen de jacht op Javalin en Zigana wordt onderdeel van een gruwelijk plan van Durant. Slaagt het plan van Durant? En houdt de liefde van Zigana en Javalin stand?

Via de site www.ziganademusical.nl kunnen er niet alleen kaarten besteld worden voor uitsluitend de theatervoorstelling, maar kunnen ook kaarten gereserveerd worden voor een adembenemende dinnershow van Zigana de musical. Voor beiden varianten geldt: een onvergetelijke avond in duistere sferen.

Leef mee met Zigana en volg haar op haar zoektocht naar eeuwige liefde....

(noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht