WaarBenJij.Nu werkt samen met Pifworld voor betere wereld

29/10/2009 17:45

WaarBenJij.Nu

AMSTERDAM, 29 oktober - Sinds vandaag steunt de online reiscommunity WaarBenJij.Nu het goede doelen platform Pifworld. Door de inzet van haar community wil WaarBenJij.Nu samen met Pifworld wereldwijd projecten realiseren die een bijdrage leveren aan een betere wereld.

Waarbenjij.Nu beschikt over een online netwerk van 150.000 reizigers verspreid over de hele wereld. Een community die WaarBenJij.Nu graag wil inzetten om Pifworld vooruit te helpen. "Dagelijks worden we bij WaarBenJij.Nu geconfronteerd met verhalen vanuit alle continenten. Ook wij voelen ons verantwoordelijk voor de wereld en willen Pifworld daarom graag ondersteunen," aldus Erik Mulder (Directeur WaarBenJij.Nu). WaarBenJij.Nu biedt Pifworld daarom kosteloos de kans om reizigers wereldwijd te enthousiasmeren voor projecten in gebieden waar deze reizigers zich op dat moment bevinden.

WaarBenJij.Nu bouwt mee aan grootste wildlife park ter wereld

Eén van de grootste en meest uitdagende projecten op Pifworld is The Elephant Corridor tussen Botswana en Zambia. Dit is een project waarbij 100.000 olifanten meer leefruimte krijgen door de bouw van 's werelds grootste corridor (een natuurlijke passage). Deze corridor is de eerste en belangrijkste stap in de aanleg van het grootste wildlife park ter wereld. Ondanks de groeiende aandacht voor dit project zijn er nog veel donaties nodig om tot de benodigde EUR 430.000 te komen. WaarBenJij.Nu heeft op dit moment 213 reizigers in Zambia, 47 in Botswana en 8324 in Afrika: reizigers die op de hoogte worden gebracht van dit project en die wellicht graag hun steentje bijdragen.

Pifworld (www.pifworld.com)

'Via een wereldwijd sociaal netwerk kunnen we samen bijdragen aan een betere wereld', is de visie van Pifworld. Door middel van online donaties en het uitnodigen van het eigen netwerk, kan iedereen een bijdrage leveren aan de realisatie van projecten die goed zijn voor mens, aarde en dier. Uniek is dat 100% van het gedoneerde bedrag ten goede aan het gekozen project en dat alle ontwikkelingen via blogs, video-updates en foto's te volgen zijn. Bovendien is alle informatie over de projecten - van doelstellingen en budget tot risico's en uitdagingen - op de site inzichtelijk gemaakt. Harmen van Doorn (oprichter van Pifworld): "Wij merken dat veel mensen absoluut bereid zijn om een bijdrage te leveren aan een betere wereld. Ze willen dan wel graag zien waar hun geld terecht komt. Het visuele inzicht waar wij bij onze projecten naar streven zorgt dan voor beter begrip bij de donateur en daarmee voor meer betrokkenheid."





http://www.pifworld.com/

http://www.waarbenjij.nu