© 2009 ECORYS Nederland BV
Stads-DNA voor slimme steden: Benut de talenten van uw stad

29 oktober 2009 - In het kader van de ECORYS Seminar Cycle organiseert ECORYS op 25 november in Den Haag het seminar 'Stads-DNA voor slimme steden: Benut de talenten van uw stad'.

Plaatje uitnodiging In de stad komt alles samen: wonen, werken, leren, reizen, winkelen, cultuur en vrije tijdsbesteding. Deze dynamiek is de kracht van de stad, maar tegelijk ook het grote spanningsveld. Hoe kan deze dynamiek elke dag in goede banen worden geleid? Hoe kunnen de verschillende functies zich verder ontwikkelen, welke ruimte hebben ze nodig? Hoe kunnen zij elkaar beïnvloeden? Kortom, hoe bereik je een duurzame, samenhangende ontwikkeling van de stad, waarbij de talenten optimaal worden benut?

Graag nodigen we u uit om, samen met toonaangevende bestuurders, wetenschappers en ervaringsdeskundigen, van gedachten te wisselen over het DNA van uw stad.

Doel van het seminar is om gezamenlijk tot inspirerende inzichten en integrale benaderingen te komen, voor de ontwikkeling en optimalisering van steden.

Voor meer informatie over dit seminar verwijzen wij u graag naar de speciale seminar website.

ECORYS: 80 jaar bijzondere kwaliteit en persoonlijke service

ECORYS biedt onderzoek en advies van bijzondere kwaliteit. Onze op maat gesneden oplossingen zijn gebaseerd op gedegen onderzoek en brede, actuele marktkennis. Hierdoor plaatsen wij uitdagingen in de juiste context en bieden wij treffende totaaloplossingen. Onze service is persoonlijk. De professionals van ECORYS denken op een betrokken wijze met onze klanten mee over de juiste oplossing voor hun vraag. Zo geven wij invulling aan sound analysis, inspiring ideas.

80-jaar vignet 2009 is een bijzonder jaar voor ECORYS, waarin wij met trots ons 80-jarig bestaan vieren. Hiermee is ECORYS een van de oudste onderzoeks- en adviesorganisaties in Europa. Meer weten over ECORYS? Klik hier.