Delhaize België viert Sinterklaas met knikkeractie

23/10/2009 09:52

DELHAIZE LE LION

Herontdek een klassiek spel met de helden van Nickelodeon

Ter gelegenheid van Sinterklaas houden Spongebob, Dora, Diego, Aang en al hun vrienden van 29 oktober tot 2 december 2009 halt bij Delhaize België! Per aankoopschijf van 20 euro krijgt elke klant een zakje met 1 knikker waarop één van de personages staat afgebeeld. In totaal zijn er 30 knikkers te verzamelen. Maar er is meer- Een gouden knikker geeft recht op een unieke code waarmee de klant een Sony PSP wint ter waarde van 170 euro!

De helden van Nickelodeon bij Delhaize

Op 29 oktober lanceert Delhaize haar grote knikkeractie in samenwerking met Nickelodeon. In totaal zijn er 30 knikkers met de afbeelding van Dora, Diego, Avatar en Spongebob te verzamelen.

« Binnenkort komt Sinterklaas opnieuw op bezoek. Om dat te vieren, bieden we al onze klanten gratis knikkers bij hun aankopen. Met deze actie willen we van Sinterklaas meer dan ooit een feest te maken.», verklaart Dirk Van den Berghe, SVP Procurement and Quality bij Delhaize België.

De knikkers

Elke knikker is versierd met een van de personages van Nickelodeon: Dora, Diego, Avatar en Spongebob Squarepants. Er zijn er 12 met Spongebob, 12 met Avatar, 3 met Dora en 3 met Diego.

Er bestaat ook een speciale, gouden knikker. Daarmee sleept de klant een Sony PSP in de wachts.

Alle knikkers kunnen verzameld worden in een prachtig album (¤ 2,99) of in een knikkerzakje (¤ 1,50). Voor nog meer speelplezier biedt Delhaize ook een Spongebob knikkerpot aan (¤ 2,99).

Herontdek een klassiek spel: knikkeren!

Deze actie van Nickelodeon, aangeboden door Delhaize, geeft de kinderen niet alleen de kans om knikkers te verzamelen, maar ook om een spel te spelen dat vroeger erg populair was op de speelplaats.

Per aankoopschijf van 20 euro ontvangt de klant een zakje met 1 knikker waarop een van de personages staat afgebeeld. Bovendien heeft de klant recht op extra knikkerzakjes bij aankoop van deelnemende producten. Deze actie van Nickelodeon loopt tot 2 december 2009 in alle supermarkten van Delhaize, in de deelnemende filialen van AD Delhaize, City Delhaize en Proxy Delhaize en via Caddy Home en Delhaize Direct in België en het Groothertogdom Luxemburg.

Delhaize België

Eind juni 2009 bestond het netwerk van Delhaize België uit 789 winkels. Met zijn verschillende winkelformules (supermarkten Delhaize, AD Delhaize, City Delhaize, Proxy Delhaize, Shop 'n Go en Tom&Co), realiseerde Delhaize België in 2008 een omzet van 4,4 miljard euro. In 2008 had Delhaize België een marktaandeel in België van 25,1%*. De onderneming heeft meer dan 17.000 medewerkers. Delhaize België maakt deel uit van Delhaize Groep, dat actief is in 7 landen op 3 continenten. Eind juni 2009 telde het netwerk van Delhaize Groep 2.684 winkels. De groep stelt 141.000 mensen tewerk.

* Bron: AC Nielsen

Persinfo:

Katrien Verbeke - 02/412.82.39 - Kverbeke@delhaize.be

Hans Michiels - 02/412.83.30 - Hmichiels@delhaize.be

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel