Ingezonden persbericht


Persbericht:

Artiesten Circus Herman Renz bij Indoor Skydive Roosendaal

29 oktober 2009,

Donderdag 29 oktober heeft Indoor Skydive Roosendaal zeer bijzondere gasten mogen verwelkomen. Diverse artiesten van Circus Herman Renz gingen voor het eerst in hun leven ervaren hoe het is om echt te kunnen vliegen.

Normaal hangen ze in trapezes, temmen ze tijgers of laten ze het publiek lachen. Dit maal waren de artiesten te bewonderen in de windtunnel van Indoor Skydive Roosendaal. Circus Herman Renz is deze week in Roosendaal neergestreken. Het hele circusdorp is uitgestald op recreatiepark de Stok, waar het indoor skydivecenter ook is gelegen. Een uitgelezen kans vonden de artiesten om het eens hoger op te zoeken.

"Echt iets wat je gedaan moet hebben om te weten wat het is, iedereen die vandaag heeft gevlogen was heel enthousiast en vond het erg leuk dat de mogelijkheid werd aangeboden. Vooral de show die werd gegeven door de instructeurs maakte veel indruk en nodigde onze acrobaten uit om een cursus te boeken om volgende keer net zo goed te zijn." Aldus tourneemanager Marcel Bergema.

Circus Herman Renz staat nog tot en met 1 november op recreatiepark de Stok in Roosendaal. Vooralsnog wordt het circus in Roosendaal erg goed ontvangen en is er de intentie om hier vaker terug te keren.


---



Ingezonden persbericht