Ingezonden persbericht


Nieuw in de Benelux: Arcanists

Jagex en UnitedGames presenteren een nieuwe multiplayer strategy game in het Nederlands: creeër een unieke Arcanist en ga het duel aan met duizenden andere spelers in Arcanists.

In Arcanists kunnen spelers kiezen uit enorm veel verschillende kledingopties met een uitgebreid kleurenpalet om zo hun Arcanist een uniek uiterlijk te geven. Ook kan het spreukenboek volledig aangepast worden naar de smaak van de speler. Er zijn op deze manier meer dan een miljoen combinaties mogelijk. Met deze ingrediënten gaan de spelers elkaar te lijf via free-for-all of team gevechten met maximaal zes Arcanists tegelijk in een van de negen arena's, elk met eigen strategische mogelijkheden en gevaren.

Met meer dan 100 spreuken en de mogelijkheid om volgelingen op te roepen kunnen spelers elkaar aanvallen, om zo als team of als laatst overgebleven speler te winnen. Alle scores van ranked games worden bijgehouden via het prestatiesysteem, zodat iedereen kan kijken wat zijn of haar rang is in het grote Arcane Tournament. Hoe hoger je rang, hoe meer opties de spelers krijgen voor hun Arcanist.

Op de officiële website staat een video van de game en is deze direct speelbaar: www.arcanists.nl

Over Jagex

Jagex Games Studio is een toonaangevend ontwikkelaar van browser-based games en is de grootste onafhankelijke game ontwikkelaar en uitgever in Groot-Britannië, met ongeveer 400 medewerkers verdeeld over twee locaties in Cambridge, Engeland. Door bijna exclusief met eigen technologie van Jagex te werken, heeft Jagex met Runescape, Žs werelds meest populaire free-to-play MMO, en FunOrb, de fascinerende browser based website van Jagex, haar effectiviteit bewezen. Over UnitedGames
UnitedGames is ontstaan in 2007 en is toonaangevend Europees uitgever van massive multiplayer online games (MMO Games). Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam. UnitedGames bestaat uit mensen met een passie voor gaming en het creëeren van sublieme online entertainment. Het bedrijf tilt de online gaming ervaring naar een hoger niveau voor gamers en biedt een volledig services portfolio voor ontwikkelaars, met volledige marketing, lokalisatie en ondersteuning door heel Europa. Ook ontwikkelt UnitedGames haar eigen online games for een breed publiek. Het portfolio van het bedrijf bevat meer dan 20 MMO Games. Deze games worden gespeeld door 17 miljoen mensen in 178 verschillende landen. Meer informatie over het bedrijf is te vinden op www.unitedgames.com.