Teleplan kiest Stampa als PR-adviseur


AMSTERDAM, 20091029 -- Stampa is door Teleplan International N.V., een wereldwijde marktleider op het gebied van aftersalesdiensten aan de IT- en telecommunicatieindustrie, aangetrokken als PR-adviseur.

Stampa's Amsterdamse PR-team zal zijn expertise en uitgebreide netwerk inzetten om voor Teleplan contacten te initiëren en te onderhouden met de Nederlandse financiële en zakelijke media.

Teleplans keuze voor Stampa is een bevestiging van Stampa's reputatie op het gebied van advies aan complexe internationale ondernemingen, en van het leveren van heldere, overtuigende en doelgerichte communicatie. De financieel-economisch journalistieke achtergrond van het team draagt hier sterk aan bij.

Het account zal worden beheerd door Stampa Account Director Gerrie Spaansen, ondersteund door Account Manager Eveline Schijf en Account Executive Elenna Garman.

Teleplan is de meest recente aanvulling op Stampa's gestaag uitdijende klantenbestand, waartoe Europa's grootste multinationals behoren. Het financiele en corporate communicatiebureau heeft onlangs zowel het Londense als het Amsterdamse team uitgebreid om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen.


Over Stampa

Stampa Communications is een full-service adviesbureau voor corporate en financiële communicatie, met vestigingen in Amsterdam en Londen. Het zorgvuldig samengestelde team van medewerkers met financieel-economische, journalistieke, bancaire en juridische achtergronden biedt een zeldzame combinatie van expertises en taalvaardigheden, met kennis van de markten in zowel de Benelux als in Groot-Brittannië. Stampa voorziet in hoogwaardige, professioneel gestuurde en effectieve communicatie voor bedrijven die tot de grootste van Europa behoren. Stampa's reguliere klanten vertegenwoordigen een omzet van bij elkaar circa EUR 450 miljard, waarbij de cliënten uit de financiële dienstverlening een beheerd vermogen vertegenwoordigen van in totaal omstreeks EUR 1340 miljard.


Over Teleplan

Teleplan International N.V. is een marktleider op het gebied van high-tech after-sales dienstverlening en voorziet in service-totaaloplossingen voor computers, communicatieapparatuur en consumentenelektronica. Teleplan telt bijna 6000 werknemers en heeft vestigingen in 19 landen in Europa, Noord-Amerika, Azië en Australië; het hoofdkantoor is gevestigd in Zoetermeer. In 2008 bedroeg de omzet EUR 304 miljoen.





Ingezonden persbericht