Nieuw businessconcept biedt kantoorruimte voor starters en zzp'ers


BARENDRECHT, 20091022 -- Veel startende ondernemers en zzp'ers werken veelal vanuit huis. Dit is uiteraard kostenbesparend, maar hierdoor lopen zij veel kansen mis omdat zij onvoldoende in contact komen met andere ondernemers. Het ontbreekt aan overleg, netwerkmogelijkheden, feedback. In Barendrecht wordt er nu gestart met een uniek concept waarbij kostenbesparingen samengaan met de kruisbestuiving die starters en zzp'ers zo hard nodig hebben.

Op 29 oktober a.s. opent @Offize Business Center haar deuren voor startende ondernemers en zzp'ers die niet elke dag kantoorruimte nodig hebben, maar deze vanaf 20 uur per maand kunnen huren. Het all-in concept bestaat uit:

- gebruik van een volledig ingerichte flexplek (o.a.
breedband en telefoon)
- gebruik van spreekkamers en trainingsruimte
- secretariële ondersteuning en telefoonopvang
- netwerkmogelijkheden met andere ondernemers
- gebruik van pantry
- gratis parkeerruimte.

Op zich zijn er meerdere office centra die soortgelijke diensten aanbieden maar @Offize gaat een stap verder.

In-house coaching
`Wij verhuren geen werkruimte, maar onze huurders `huren' zakelijk succes.' zegt Sarita Tahloe, directeur van @Offize. `Het is bekend dat na een jaar veel starters afvallen om tal van redenen. Een daarvan is, dat zij geen of onvoldoende feedback op hun werkzaamheden krijgen en vaak niet deskundig zijn op specifieke aspecten van het ondernemerschap. Als extra service voor onze huurders hebben wij een professionele In-house business coach aangesteld. Als één van onze huurders met een ondernemers-vraagstuk zit, feedback of advies willen hebben, dan kunnen zij bij wijze van spreken direct bij hem aankloppen. Ook organiseert hij op verzoek workshops of trainingen op het gebied van zakelijke communicatie. '

Feestelijke opening
Het nieuwe office center wordt op donderdag 29 oktober officieel geopend door de heer M.J. Schreurs, wethouder van o.a. economische zaken van de gemeente Barendrecht.
Belangstellenden zijn van harte welkom. Zie voor programma en aanmelden de website www.atoffize.nl.