Ingezonden persbericht


PERSBERICHT ­ MELKWEG AMSTERDAM

EXTRA KAARTEN VOOR ALLERLAATSTE
SHOW PETE PHILLY & PERQUISITE

Vanwege grote belangstelling komen er extra kaarten beschikbaar voor het allerlaatste optreden van Pete Philly & Perquisite, op donderdag 29 oktober in de Rabozaal van de Melkweg. Deze theatershow, de afsluiting van de `Final Celebration Tour', de laatste tour van het succesvolle hiphop-duo voordat beiden zich op solo-projecten zullen gaan richten, raakte enkele dagen geleden uitverkocht. Door naast zitplaatsen ook staanplaatsen te verkopen wordt het voor een beperkt aantal liefhebbers alsnog mogelijk om het bijzondere optreden bij te wonen. De extra kaarten zijn vanaf heden verkrijgbaar via Ticket Service Nederland. Ook voor de andere twaalf concerten binnen de tour zijn nog kaarten verkrijgbaar.

Tijdens de `Final Celebration Tour' wordt de oorspronkelijke Pete Philly & Perquisite live- formatie uitgebreid met drums, een blazerssectie en een voltallig strijkkwartet. De muziek zelf blijft centraal staan maar ook wordt de ruimte genomen om het verhaal van Pete Philly & Perquisite op geheel eigen wijze gestalte te geven. Perquisite: `We halen nog één keer alles uit de kast; het wordt een bijzondere afsluiting van een bijzondere periode van zes jaar intensieve samenwerking en touren over de hele wereld.`

Pete Philly & Perquisite ­ Final Celebration Tour (theatershow) donderdag 29 oktober
Melkweg Rabozaal (seated/standing)
aanvang 20:30 uur (deur open 19:30 uur)
tickets a 20,00 (ex. lidm. en servicekosten) verkrijgbaar via www.ticketservice.nl, Melkweg kassa, grotere postkantoren, VVV, GWK, Free Record Shops, Concerto en AUB Ticketshop.

Voor meer informatie zie:
www.petephillyandperquisite.com
www.melkweg.nl