Ingezonden persbericht


Persbericht

Cees Vork houdt

Bijbelstudies in Zelhem

Prediker en leider van de gebedsbeweging Op de Bres Cees Vork geeft van dinsdag 27 tot en met donderdag 29 oktober op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld dagelijks een Bijbelstudie over 'Gebedsverhoring'. Iedereen is hierbij van harte uitgenodigd en de toegang is gratis.

Volgens Cees horen mensen te bidden met heel hun wezen; zowel met het innerlijke als met het lichaam. Vanuit Gods Woord kijken gasten samen met Cees hoe zij met hun wezen kunnen bidden. Het lichaam speelt een belangrijke rol in het bidden en is een tempel van Gods Geest. God wil dat mensen hun lichaam gebruiken in gebed.

Cees Vork over het thema: ,,De Bijbel zegt dat als u bidt, God verhoort. In de praktijk werkt dit niet altijd.´´ Tijdens de Bijbelstudies wordt ingegaan op de vragen: ,,Hoe krijgt u, Bijbels gezien, een gebedsverhoring?, Wat kunnen de redenen zijn waarom een gebed niet of nog niet wordt verhoord?, Wat zegt de Bijbel daarover? en Welke voorbeelden zijn er?´´

De studies van Cees Vork vinden plaats op dinsdag 27, woensdag 28 en donderdag 29 oktober om 10.00 uur. Op dinsdag en donderdag vindt er ook een Bijbelstudie plaats om 19. 30 uur. I

Meer informatie over Cees Vork en het thema van deze week kan worden gevonden op www.betteld.nl. Hier kunnen geïnteresseerden ook andere activiteiten die op De Betteld plaatsvinden, bekijken. De Bijbelstudies van Cees Vork vinden plaats op Aaltenseweg 11 te Zelhem.

Einde persbericht