Gemeente Brummen


Besluitvormende raadsvergadering oktober met 'zware' agenda

(Oorspronkelijke publicatie datum: 11-10-2009)

Donderdagavond 29 oktober 2009 vindt weer een besluitvormende raadsvergadering plaats. Op de agenda staan ditmaal een groot aantal interessante onderwerpen. De raadsvergadering is zoals gebruikelijk openbaar en begint om 20.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis in Brummen. U bent van harte welkom om de vergadering bij te wonen.

De agenda van de raadsvergadering kent slechts één hamerstuk, namelijk de vierjarennota Wet maatschappelijke ontwikkeling 2009-2012. Het aantal voorstellen dat als bespreekstuk op de agenda prijkt is zeven. Het gaat hierbij om de volgende voorstellen: het kulturhus in Eerbeek, de keus voor de locaties van het nieuwe gemeentehuis (motie: Eerbeek, mits), het centrumplan Eerbeek, de nieuwe welstandsnota, een subsidieaanvraag rondom duurzame woon- en leefomgeving, het nieuwe gemeentelijke minimabeleid en de financiële doorrekening voor de middellange termijn 2009-2012.

Stukken raadplegen
Voor belangstellenden liggen vanaf vrijdag 23 oktober 2009 exemplaren van de agenda met de bijbehorende stukken gereed bij de centrale informatiebalie in het gemeentehuis. Ook kunt u de vergaderstukken vanaf die dag raadplegen en downloaden via deze website.

Als gevolg van het op 28 september 2006 vastgestelde reglement van orde voor vergaderingen van de gemeenteraad is het niet meer mogelijk bij de besluitvormende raadsvergadering in te spreken. De inspraakmogelijkheden bij de fora zijn echter verruimd.