Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Oktober, 2009

Het ultieme Intel P55 platform met 3-way SLI ondersteuning MSI Big Bang Trinergy

Top 3 fabrikant van moederborden en grafische kaarten, MSI, maakt haar nieuwe serie moederborden met 3-Way SLI bekend: MSI Big Bang Trinergy. De Trinergy biedt verbazingwekkende grafische en audio functionaliteiten aan voor de extreme gamers die op zoek zijn naar een meeslepende spelervaring.

MSI Big Bang Trinergy is niet alleen uitgerust met true 3-way SLI ondersteuning om de spelprestaties van het Intel P55-platform te verhogen, ook biedt het QuantumWave Audio Processing die de allernieuwste THX TruStudio PC en Creative EAX ADVANCED HD 5.0 ondersteunt. De exclusieve MSI-features van Big Bang Trinergy zoals 100% Hi-c Caps, OC Dashboard, DrMOS en OC Genie brengen gamen naar een hoger niveau dan voorheen.

NF200 voor 3-Way NVIDIA SLI Technologie
Het eerste Big Bang moederbord, Trinergy, maakt gebruik van de NVIDIA nForce 200 SLI processor en biedt voldoende bandbreedte voor true 3-Way SLI processing waarmee gamers tot wel 3 grafische kaarten kunnen combineren op het bord. MSI Big Bang Trinergy ondersteunt tevens de ATI CrossFireX Multi-GPU technologie.

QuantumWave(TM) Audio Processing
MSI Big Bang Trinergy maakt gebruik van 100% Hi-c Caps om de systeemstabiliteit te verhogen. Deze condensators van hoge kwaliteit leveren de beste stabiliteit onder extreme omstandigheden en verlengen de levensduur van vitale onderdelen van Trinergy.

100% Hi-c Cap
MSI Big Bang Trinergy is voor 100% voorzien van Hi-c Caps om de prestaties van het bord te vergroten en de levensduur te verlengen.

OC Dashboard
Om de behoeftes van veeleisende gamers naar de beste performance te verzadigen, is MSI Big Bang Trinergy uitgerust met een extern OC Dashboard. OC Dashboard geeft gamers instant overklokmogelijkheden om de FPS (frames per seconde) te optimaliseren zonder de sessie te onderbreken.

Xtreme Speed
Ervaar de extreme snelheid op MSI Big Bang Trinergy en accelereer je spellen naar extreme prestatieniveaus.
* DrMOS: de beste stroomcomponent die uitstekende stroombesparing en de hoogste prestaties biedt
* OC Genie: MSI exclusieve automatische OC processor waarmee iedereen een meester in overklokken wordt
* SuperPipe: de dikste 8mm heatpipe koeloplossing, die zorgt voor de beste systeemstabiliteit

Verwacht: Big Bang Fuzion
De compleet nieuwe Big Bang serie zal binnenkort worden uitgebreid met Big Bang Fuzion, die gebruik maakt van de krachtige Lucid HYDRA chip voor extreme grafische flexibiliteit. Big Bang Fuzion is het eerste alternatief voor de hedendaagse Multi-GPU oplossingen. Big Bang Fuzion brengt gamen naar ongekend nieuwe hoogtes.

Voor meer informatie over prijs en verkrgijbaarheid kunt u contact opnemen met uw lokale MSI-distributeur. Over MSI

MSI is trots op hun ervaring op het gebied van ontwerpen en ontwikkelen van IT-producten van hoge kwaliteit die ze de afgelopen 20 jaar hebben opgedaan. De productlijnen van MSI bestaan uit moederborden, grafische kaarten, notebooks, consumenten electronics, barebones, netwerk- en server producten en volledig geintegreerde randapparatuur. Met de ISO9001 en ISO14001 certificaten voorziet MSI in producten met perfecte prestaties die betrouwbaar en waardevol zijn. We distribueren onze productenvia kantoren in Nederland, Duitsland, Italie, Frankrijk, United Kingdom, Spanje, Turkije, Tsjechie, Polen, Servie, Oekraine, Rusland, United States, Canada. Mexico, Brazilie, Taiwan, Japan, Korea, India en Australie Voor meer informatie kunt u kijken op www.msi.eu

Mystar Computer BV (MSI in Nederland) is opgericht in 1998. Vanuit het hoofdkantoor in Son, gelegen bij Eindhoven, wordt alle marketing, sales, logistiek en after-sales-service voor haar klanten in Europa geregeld.