Volop belangstelling voor bedrijfsverzamelcomplex aan A2 te Breukelen


Burgemeester Mik slaat eerste paal voor weer een nieuw, hoogwaardig bedrijfsverzamelcomplex; Breukelerwaard II

BREUKELEN, 20091029 -- Van een economische crisis is op het bedrijventerrein Breukelerwaard langs de A2 bij Breukelen weinig te merken. Donderdag heeft burgemeester G. Mik van de gemeente Breukelen daar de eerste paal geslagen voor weer een nieuw bedrijfsverzamelcomplex (bvc). Van de 19 units in BVC Breukelerwaard II zijn er reeds 16 verkocht. Naar verwachting zal het complex medio 2010 worden opgeleverd.

[Burgemeester Mik als volleerd heimachinist. Foto: Maarten ter Horst] Het succes van BVC Breukelerwaard II is een direct gevolg van het welslagen van BVC Breukelerwaard I dat geheel verkocht was toen het in september 2008 werd opgeleverd. Breukelerwaard II is bijna een kopie van dit multifunctionele gebouw waarvan de units geheel naar wens van de koper kunnen worden ingericht als kantoor en showroom of bijvoorbeeld productie- of assemblageruimte.

Dit bedrijfsverzamelcomplex is het derde project dat door Rijn en Vecht Ontwikkeling B.V. in de Breukelerwaard gestalte krijgt. Het tweede project was ShowOffice A2, een bedrijfsverzamelgebouw met een uitgesproken prestigieuze uitstraling dat begin dit jaar is opgeleverd met 12 units; ook allen bij oplevering verkocht.

Rijn en Vecht Ontwikkeling boekt met deze bedrijfsverzamelgebouwen doorslaande successen in heel Nederland. Het 'geheim' is de combinatie van kleinschaligheid, eenvoud en kwaliteit. De bedrijfsverzamelgebouwen van Rijn & Vecht munten uit door hun architectonisch hoogstaand ontwerp met gemetselde wanden waarbij uitsluitend de kop-units zijn voorzien van geanodiseerd aluminium. De gebouwen krijgen daardoor niet alleen een hoogwaardige uitstraling tegen minimale kosten maar staan ook garant voor de hoogst mogelijke waardestijging op termijn. Onroerend goed in deze hoedanigheid is en blijft een prima investering en kan op termijn dienen als oudedagsvoorziening of als financiële buffer.

[Vlnr: directeur Maarten Rövekamp en burgemeester Mik. Foto: Maarten ter Horst] Fotobijschriften:

Burgemeester G. Mik van de gemeente Breukelen slaat op donderdag 29 oktober om 16.00 uur de eerste paal aan De Corridor 14 in de Breukelerwaard nabij de A2 te Breukelen. Foto Maarten ter Horst. Download: 15.576.499 bytes

Vlnr: directeur Maarten Rövekamp en burgemeester Mik toasten op de toekomst van de Breukelerwaard. Foto Maarten ter Horst. Download: 13.176.347 bytes

Klik op een foto voor download in hoge resolutie. Deze foto's zijn vrij van copyright bij vermelding van de fotograaf: Maarten ter Horst. Voor meer foto's: Maarten ter Horst, tel. 0652036420.