Deelgemeente Hoogvliet Rotterdam

Al 100 aanmeldingen voor Vrouwenuurtje in zwembad Hoogvliet

Zwembad Hoogvliet start in samenwerking met de deelgemeente Hoogvliet per 30 oktober a.s. met een nieuwe activiteit: het dameszwemmen. De deelnemers leren zwemmen of kunnen gewoon lekker baantjes trekken in het gezelschap van andere vrouwen. Iedereen kan meedoen. Inmiddels hebben zich maar liefst 100 vrouwen aangemeld en daarmee is de activiteit voorlopig vol. In januari zijn naar verwachting weer plaatsen beschikbaar.

Op woensdag 14 oktober a.s. is er voor alle geĂŻnteresseerden een open dag met rondleiding door het zwembad tussen 9.00 en 11.00 uur. Op deze dag zal ook de Leefstijlkar van de deelgemeente aanwezig zijn en kunnen de aanwezigen voor informatie en vragen terecht over eten en gezondheid.

Marianne van der Ham, portefeuillehouder Welzijn zal ook aanwezig zijn op de open dag. Zij ondersteunt het initiatief van harte: Hier ben ik erg blij mee. Je ziet dat vrouwen graag ongedwongen in een prettige omgeving willen zwemmen met andere vrouwen die het zwemmen nog helemaal onder de knie willen krijgen.

Open dag op 14 oktober.