Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
22 juli 2009

DeMeter presenteert: DM-days Maastricht

Tradities zijn er om in ere te houden. Een grote groep Direct Marketeers die ieder jaar samenkomt in Maastricht is er daar één van. Toen Direct Marketing organisatie DeMeter dan ook vernam dat de kans dat Marktplein DM 2009 georganiseerd zou worden zeer klein was, aarzelde zij geen moment en kwam met het initiatief 'DM-days Maastricht'. Een bijzonder congres dat zal plaatsvinden op vrijdag 30 & zaterdag 31 oktober aanstaande.

Maastricht
Al meer dan tien jaar staat Maastricht voor Direct Marketeers in de maand oktober in het teken van kennis vergaren en vooral gezellig netwerken tot in de late uurtjes. "DeMeter vindt het belangrijk om de traditie voort te zetten dat Direct Marketeers elkaar minimaal één keer per jaar in Maastricht ontmoeten. Vandaar ons spontane idee: 'DM-days Maastricht'", aldus Robin Riemslag, voorzitter van DeMeter. "We vernemen dat ons initiatief al veel ondersteuning krijgt van diverse (netwerk)organisaties".

Opzet evenement
Het congres wordt in de stijl van DeMeter georganiseerd, te weten: een hoog niveau voor een relatief lage toegangsprijs. Daarom is DeMeter hard op zoek naar 'Vrienden van Maastricht'. Vrienden zijn organisaties die waarde hechten aan het gezellige congres in Maastricht en die deze traditie in ere willen houden. Het sponsorpakket 'Vriend van Maastricht' kost slechts ¤ 550,-, inclusief 2 toegangskaarten t.w.v ¤ 250,-. Zichtbaarheid tijdens het evenement is dus voor iedereen mogelijk. Bezoekers kunnen het congres bezoeken voor slechts ¤ 125 (vroegboektarief).

Vrienden gezocht
Voelt u zich een 'Vriend van Maastricht'? Stuur dan nu alvast een mailtje aan maastricht@demeter-online.nl en zet hierin uw naam en bedrijfsnaam. U krijgt dan bericht wanneer u zich kunt aanmelden. Binnenkort kunt u voor meer informatie over het congres terecht op www.dmdays.nl.

Over DeMeter
DeMeter is een direct-marketing vakvereniging. We willen een platform bieden waar ruimte is voor activiteiten waarmee men de praktische DM-kennis vergroot en op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen. Zo'n platform biedt ook veel mogelijkheden om in een ongedwongen sfeer contacten te leggen en ervaringen uit te wisselen. De netwerkfunctie van het DeMeter-lidmaatschap wordt dan ook door de leden als een groot pluspunt ervaren. Zie ook www.demeter-online.nl.

EINDE PERSBERICHT

----------

Noot voor de redactie,