TROS


Afdeling Communicatie
Hilversum, 28-10-2009

Televisie
DÉ VRIJDAGAVOND VAN NEDERLAND
Uitzending vanaf vrijdag 30 oktober
Nederland 1 ­ vanaf 20.30 uur

DÉ VRIJDAGAVOND VAN NEDERLAND

Vrijdag 30 oktober start de TROS met een nieuwe vrijdagavond. De bekende vrijdagavondprogramma's VERMIST, TROS TV SHOW en DE PALINGSOAP blijven op de vertrouwde tijd te zien, maar de avond wordt om 20.30 uur afgetrapt met een nieuwe reeks van de populaire TROS-dramaserie FLIKKEN MAASTRICHT.

Maar liefst twintig afleveringen kan de kijker dit tv-seizoen genieten van de belevenissen van Eva, Wolfs, Marion, Romeo en hoofdinspecteur Hoeben. De vrijdagavond staat weer garant voor speurwerk van eigen bodem!

Aansluitend om 21.30 uur een nieuwe aflevering van DE PALINGSOAP. Deze week zien we Jan Smit in vol ornaat tijdens een fotoshoot voor een onderbroekenlijn. Geheel ontspannen acteert de populaire zanger als een volleerd model.

De TROS-vrijdagavond wordt afgesloten met VERMIST of de TROS TV SHOW. In Vermist van vrijdag 30 oktober om 22.00 uur de zoektocht naar de vader van de wanhopige Manuela. De eenzame 20-jarige sprong twee jaar geleden voor de trein. Het kostte haar 'n been. Manuela voelde zich door iedereen in de steek gelaten. Vermist zoekt voor haar naar haar vader.

Kortom: dé vrijdagavond van Nederland staat dus garant voor speurwerk, reallife, tranen van verdriet en tranen van vreugde.




TROS