S&H Productfulfilment genomineerd voor High Growth Awards


MOERDIJK, 20091030 -- S&H Productfulfilment in Moerdijk is één van de genomineerde bedrijven voor de High Growth Awards 2009.

Met een gemiddelde jaarlijkse omzetgroei van ruim 45%, ook in 2009, is S&H best een sterke groeier te noemen. `Wat wij echter veel belangrijker vinden' aldus Hans Elshout, directeur van S&H, `is dat die groei gefundeerd is op onze kernwaarden en het succes van onze opdrachtgevers. Daarmee bouw je niet alleen een mooi bedrijf op, maar ook een gezonde en sterke onderneming die daadwerkelijke toegevoegde waarde heeft voor haar opdrachtgevers'.

De structurele sterke groei van S&H is een direct gevolg van haar missie om actief bij te dragen aan het succes van haar opdrachtgevers. Doordat S&H zich constant in het middelpunt van de marketingdynamiek van haar klanten begeeft, heeft het in de loop der jaren een uitgesproken visie ontwikkeld op hoe het operationele zaken mogelijk wil maken die zonder de inbreng van S&H niet, of niet tegen die prijs/prestatieverhouding, mogelijk zou zijn. Winsten werden hergeïnvesteerd om optimalisatie en virtuele integratie van processen mogelijk en betaalbaar te maken. Mede daardoor is S&H in nog geen 6 jaar marktleider geworden in de tot dan toe door traditionele bedrijven gedomineerde markt van fulfilment.

Nadat S&H in 2004 de Entrepreneurprijs ontving uit handen van Hans Wiegel en met brons naar huis ging bij de Ondernemer van het jaar verkiezing, is S&H doorgegaan met het constant verbeteren van het bedrijf, haar processen en haar marktpropositie. S&H ziet de nominatie dan ook als een erkenning van haar ambitie om de onbetwiste marktleider in de fulfilmentbranche te zijn en blijven.

High Growth Awards
De High Growth Awards is een jaarlijks terugkerende verkiezing voor Nederlandse ondernemingen die de afgelopen drie jaar flinke omzetgroei hebben gerealiseerd. Bij de High Growth Awards speelt niet alleen kwantitatieve groei een belangrijke rol, maar ook de kwaliteit van die groei. De High Growth Award wordt elk jaar uitgereikt door Port4Growth in samenwerking met PricewaterhouseCoopers en Rabobank.

Voor meer informatie:
S&H Productfulfilment BV te Moerdijk (www.s-h.nl)
Port4Growth (www.HighGrowthAwards.nl)