Gemeente Kampen


* Blijf Mobiel Beurs in Kampen op zaterdag 31 oktober

Blijf Mobiel Beurs in Kampen op zaterdag 31 oktober

23 okt 2009 11:23
Mobiel zijn en blijven is voor veel mensen van groot belang. Dit onderwerp staat dan ook centraal tijdens de Blijf Mobiel Beurs, die op zaterdag 31 oktober in Kampen wordt georganiseerd. De beurs vindt deze dag van 11.00 tot 16.00 uur plaats in Sporthal De Reeve aan de Horstsingel 1 in Kampen en is gratis te bezoeken.

Tijdens de beurs presenteren zich diverse organisaties. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld informatie krijgen over het reizen met de trein, het gebruik van de regiotaxi en zij kunnen hun reactievermogen testen met een speciale reactietester.
Ook is er een apotheker aanwezig die vragen kan beantwoorden over medicijngebruik in combinatie met deelname aan het verkeer.

Belangstellenden kunnen zelf ervaren hoe het is om een rollator, scootmobiel of fiets met trapondersteuning te gebruiken. Maar zij kunnen ook demonstraties van bewegingslessen bijwonen om fit te zijn en fit te blijven.

Dit alles is slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden tijdens de Blijf Mobiel Beurs in Kampen. De beurs is al in diverse plaatsen in Overijssel georganiseerd en was telkens een groot succes.

Wilt u ook mobiel zijn en blijven? Bezoek dan de Blijf Mobiel Beurs en ontdek welke mogelijkheden er voor u zijn.

Gemeente Kampen | Burgemeester Berghuisplein 1 | 8261 DD | info@kampen.nl | www.kampen.nl |