Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

PANN-on-Tour, heterovriendelijk homo-feest, op 31 oktober in Poppodium 013 in Tilburg.

Stichting PANN organiseert grootste PANN-on-Tour-Feest van 2009

Utrecht - 14/10/2009 - PANN-on-Tour, de reizende editie van het Utrechts PANN-Feest reist op 31 oktober 2009 wederom af naar Poppodium 013 in Tilburg. Met ruim 2.000 verwachte bezoekers is dit het grootste PANN-on-Tour-Feest van 2009. In 2009 viert Stichting PANN haar veertigjarig jubileum met tal van activiteiten, waaronder 12 PANN-on-Tour feesten en een GigaPANN-Feest.

PANN-on-Tour Tilburg maakt onderdeel uit van de jubileumactiviteiten van de stichting. In 2009 wil PANN in heel Nederland haar verjaardag vieren. Naast de reguliere feesten op de derde zaterdag van de maand in Poppodium Tivoli in Utrecht organiseert PANN dit jaar, iedere maand, ergens in Nederland een PANN-on-Tour-Feest.

PANN-on-Tour

PANN-on-Tour zet het concept van het populaire PANN-Feest in heel Nederland met succes neer. Het Utrechtse PANN-Feest kent al jaren, bij zowel homo's als hetero's, een ongekende populariteit. PANN-on-Tour betrekt inmiddels de grootste poppodia van Nederland. In 2009 worden maar liefst twaalf locaties aangedaan, waaronder Arnhem, Scheveningen, Zwolle en Maastricht. Niet voor niets is het populaire feest door bezoekers van Gaysite.nl uitgeroepen tot de 'Beste Gayparty van 2007 én 2008'.

Stichting PANN

PANN slaat al 40 jaar een brug tussen homojongeren en de maatschappij. De organisatie van PANN bestaat uit tachtig vrijwilligers. De opbrengsten die Stichting PANN haalt uit haar activiteiten worden in een fonds gestort. Uit dit fonds keert PANN subsidies uit om de homo-emancipatie in Nederland te bevorderen. In het kader van het veertigjarig bestaan van de stichting is dit jaar voor het eerst de PANN-Prijs ter waarde van 10.000 euro uitgereikt aan Dyzlo Film voor het beste initiatief ter bevordering van de homo-en lesbische emancipatie. Onlangs heeft PANN de Bob Angelo Penning van COC Nederland ontvangen.

PANN Bussen

Vanaf het Jaarbeursplein in Utrecht vertrekt om 21:15 uur een bus naar Tilburg. Om 04.15 uur vertrekt de bus vanuit Tilburg terug naar Utrecht. Buskaarten (retour) a 12 euro per persoon zijn verkrijgbaar via www.pann.nl.

Praktische informatie PANN-on-Tour Tilburg

Event: PANN-on-Tour Tilburg

Datum: 31 oktober 2009 van 22:00 uur tot 04:00 uur

Plaats: Poppodium 013, Veemarktstraat 44, 5038 CV Tilburg

Kaartverkoop: kaarten à 6 euro per stuk via www.pann.nl, bij Primera (er wordt een fee in rekening gebracht). Voor meer informatie over voorverkoopadressen: www.primera.nl of bij Poppodium 013.

De toegangskaarten zijn geldig tot 00:00 uur, daarna vervalt de geldigheid van de toegangskaarten.

Bijzonderheden: Tijdens PANN-on-Tour Tilburg is de GGD aanwezig voor gratis vaccinatie tegen Hepatitis B


---


Noot voor redacties