Ingezonden persbericht


PERSBERICHT:

Renee van Bavel in halve finale Nekka-wedstrijd

PERSBERICHT
Amsterdam, 20 oktober 2009

Renee van Bavel staat in de halve finale van de Nekka-wedstrijd die op 31 oktober 2009 plaatsvindt in Antwerpen. De Nekka-wedstrijd is in het leven geroepen om beginnende muzikanten te stimuleren om te kiezen voor het Nederlands.

Renee van Bavel maakt met haar cd 'Totdat Ik Vergeet' haar debuut op het Nederlandstalige popfront. Als geen ander creëert dit roodharige talent een 'dicht op je huid' gevoel met stevige muziek en drukt hiermee een persoonlijk stempel op de Nederpop. Renee zingt haar eerlijke teksten met een stem die schuurt en streelt.

Met haar gelijknamige theatertour 'Totdat Ik Vergeet' trekt Renee van Bavel dit seizoen langs verschillende Nederlandse steden. Op 23 oktober 2009 staat zij in Schouwburg Amstelveen. De tour wordt afgesloten op 8 mei 2010 in het Koningstheater in Den Bosch.

Klik hier voor een overzicht van alle tourdata.

In de pers:

"Begeleid door een band van sterke muzikanten komt haar prachtige stem nog beter tot z'n recht. Want poe hee, wat kan die Van Bavel zingen! Muzikaal is het niet alleen sterk, tekstueel klopt het ook. Ze is scherp." Het Parool

"Van Bavel is kraakhelder zonder spatje pathos, teksten als juweeltjes." de Volkskrant

----------