Ingezonden persbericht



- persbericht -

RUBEN VAN DER MEER NIEUWE STEM TAKESHI'S CASTLE

Amsterdam, 23 oktober 2009
Vanaf zaterdag 31 oktober heeft de Japanse gameshow Takeshi's Castle er een nieuwe stem bij: Ruben van der Meer. Ruben van der Meer, die vooral bekend is geworden met de show De Lama's, zal te horen zijn naast de vertrouwde stem van Ronald van Dam. Samen zullen zij hun ongezouten repliek geven en de Japanse deelnemers aanmoedigen, afzeiken, toejuichen of ontzettend uitlachen. Takeshi's Castle is elke zaterdag te zien om 20.00 uur bij Comedy Central.

Ruben kan zichzelf wel vinden in zijn nieuwe rol: "Takeshis's Castle is een topprogramma, ik ga zelf graag op mijn bek, maar vind het nog leuker om andere mensen op hun bek te zien gaan. Dus dat ik nu Takeshi's Castle mag bekijken en voor geld commentaar mag geven, vind ik heel aardig van Comedy Central. Daarnaast vindt Ruben de zender zelf heel leuk. "Comedy Central is een geweldige zender met goede series, zelf ben ik fan van Californication, Scrubs en uiteraard de The Simpsons." Takeshi's Castle
Takeshi's Castle is de koning onder de game shows. Woorden kunnen deze show eigenlijk niet omschrijven en kijken is echt het devies. Met de Japanse ster Takeshi Kitano als Kasteelheer strijden 100 japanners in een verzameling van rare fysieke spellen met slechts een doel voor ogen: een van de weinige zijn die het kasteelspel helemaal hebben volbracht. De droom van menig man en vrouw, rennen over een hindernisbaan alsof je in je eigen computerspel zit. Het is bijna onmogelijk om ooit het spel te winnen, maar daar gaat het bij Takashi's Castle ook niet om. De deelnemers gaan naar huis met een gedeukt lichaam en vaak ook gedeukt ego.

Takeshi's Castle is te zien op zaterdag om 20.00 uur bij Comedy Central. Vanaf 31 oktober is de stem van Ruben van der Meer te horen.


- EINDE BERICHT -

Stelt u geen prijs op berichten van MTV Networks of een van onze zenders (MTV, Comedy Central, Nickelodeon, TMF)? Graag verzoek ik u dan een email te sturen aan pers@mtvne.com onder vermelding van afmelding.