Ingezonden persbericht


//Persbericht//

Den Haag, 28 oktober 2009

SARA VRUGT IN OPMAAT NAAR DUTCH FASHION AWARDS
Résidence de la Mode geeft jong talent kans zich te laten zien

Voorafgaand aan de uitreiking van de Mercedes-Benz Dutch Fashion Awards 2009 op 6 november in Den Haag krijgen de grootste Nederlandse modetalenten de kans om te laten zien waar zij voor staan. Door middel van installaties op diverse locaties in het centrum van Den Haag vormen zij tijdens het modeparcours 'Résidence de la Mode' de opmaat naar de uitreiking van de Dutch Fashion Awards. Onder hen is Sara Vrugt, bekend van onder andere de grootse modeshow Een rode draad in juni 2009.

Dansers vastgeritst
Voor Résidence de la Mode presenteert Sara een gloednieuwe driedimensionale installatie die zich op de grens van mode en performance art bevindt. Kleding, twee dansers en het publiek spelen een gelijkwaardige rol. De dansers worden met hun kleding vastgeritst in de installatie. Hiermee wil Sara de functie van kleding als communicatiemiddel onderzoeken en de interactie met het publiek aangaan.

Waar en wanneer?
De expositie van Sara Vrugt is te zien op de hoofdlocatie van de moderoute van vrijdag 31 oktober tot en met zondag 8 november dagelijks van 11.00 - 20.00 uur aan de Lange Poten 41 in Den Haag. De performance met de dansers vindt plaats om 11.30 / 14.00 / 16.30 / 19.00 uur. Voor meer informatie http://residence.puurdenhaag.com/index.html.

Noot voor redacties,

Ingezonden persbericht