TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 28-10-2009

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 31 oktober
Radio 2 - 16.00 uur

FRANK BOEIJEN TE GAST IN TROS MUZIEKCAFÉ

Frank Boeijen, een van de bekendste en populairste zangers van ons land, is op zaterdag 31 oktober te gast in TROS MUZIEKCAFE. In de jaren '80 is hij begonnen met de Frank Boeijen Groep. Zij hadden hits met onder andere 'Linda', 'Zwart-Wit', 'Kronenburg Park' en 'Zeg me dat het niet zo is'. Begin jaren '90 startte hij zijn succesvolle solocarrière. Volgende maand verschijnt zijn nieuwe album 'Camera', alweer het 23ste album van de zanger.

Florence Rawlings is een jonge Britse pop-soul zangeres die al op 13-jarige leeftijd auditie deed bij muziekproducent Mike Batt, de ontdekker van o.a. Katie Melua. Omdat zij nog zo jong was, werd besloten dat zij eerst haar school af zou maken. Maar nu, op 20-jarige leeftijd, brengt Florence haar eerste album 'A Fool In Love' uit. De single is 'Hard to Get'. Op dit album staan naast originals ook een aantal covers.

Charlene is debutante in het landschap van popmuzikanten met eigen repertoire. Charlene kreeg bekendheid door het tv-programma Idols, waar zij derde werd. Ze heeft net haar single 'Too Bright' uitgebracht, afkomstig van haar eerste album 'Charlene'.

Brett Dennen is een Amerikaans folk/pop singer-songwriter. Hij wordt wel vergeleken met Bob Dylan, Tracy Chapman, Jack Johnson, James Taylor en Wynonna Judd. In het verleden was hij de support-act van artiesten zoals John Mayer en Rodrigo y Gabriela. Zijn nieuwe album heet 'Hope For The Hopeless'.

Presentatie: Daniël Dekker

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl




TROS