Ingezonden persbericht


Persbericht

Frans Molenaar at C&A voor mannen

Amsterdam, 30 oktober 2009 - 'Frans Molenaar at C&A' voor mannen is vanaf zaterdag 31 oktober verkrijgbaar bij 27 geselecteerde C&A-filialen. Een complete collectie met stijlvolle formele en casual kleding: pakken, overhemden, dassen, pantalons, colberts, buitenkleding en vrijetijdskleding. Kwalitatief van hoog niveau met een aantrekkelijk prijsniveau.

Frans Molenaar heeft tijdens zijn coutureshow in het Amstel Hotel op 14 september jl. bekendgemaakt een langdurige samenwerking met C&A aan te gaan. De eerste damescollectie wordt sinds 8 oktober in 27 geselecteerde C&A-filialen met groot succes verkocht. Een aantal artikelen was na een aantal dagen al uitverkocht. Reden voor Frans en C&A hier een vervolg aan te geven met 'Frans Molenaar at C&A' voor mannen.

C&A vindt het fantastisch dat de ontwerpen van Frans Molenaar nu ook toegankelijk zijn voor mannen. "Pakken van 100% puur wol die zich kenmerken door de prachtige afwerking. Ook de binnenkant is voorzien van een mooie voering en het fameuze Frans㤤Molenaar-biesje. De overhemden uit de collectie maken het pak af. De contrasten bij een aantal overhemden, bijvoorbeeld het hemd in ruit met de boord in een streep, vormen een meerwaarde in de collectie. De handtekening van Frans Molenaar komt terug op ieder kledingstuk, subtiel aangebracht op knopen en binnenwerk", aldus Martijn van der Zee, marketing directeur C&A Nederland. "Wij zijn trots deze exclusieve ontwerpen juist nu beschikbaar te hebben voor in principe iedere man. Het bescheiden prijsniveau van de collectie maakt deze ook echt bereikbaar voor een brede groep mannen. Hiermee bewijzen Frans en C&A samen in staat te zijn stijlvolle ontwerpen van een hoogwaardige kwaliteit, betaalbaar voor iedereen, te kunnen brengen. Zo zijn er Frans Molenaar-pakken verkrijgbaar voor 199 en 249 euro, colberts voor 159 euro, overhemden voor 39,95 euro, dassen voor 19,95 euro, pantalons voor 69,95 euro, jeans voor 49,95 en buitenkleding variërend van 129 tot 159 euro."

Frans Molenaar én Jan Smit
Frans Molenaar en Jan Smit zijn samen te zien in de nieuwe 'pakkencampagne' van C&A. In de televisiecommercial die vanaf 1 november te zien zal zijn, vertellen beide mannen wat zij mooie pakken vinden.

Foto 1: Frans Molenaar at C&A: stijlvolle ontwerpen, betaalbaar voor iedereen. Foto 2: De handtekening van Frans Molenaar komt terug op ieder kledingstuk.

Meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie kunt u downloaden via deze link.