Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 31-10-2009

Politie rekent Tilburgse veelpleger in

TILBURG: De politie heeft vrijdagmiddag rond 17.30 uur een 32-jarige Tilburgse veelpleger aangehouden wegens winkeldiefstal. De man probeerde bij een elektronicawinkel aan het Pieter Vreedeplein met een mobiele telefoon naar buiten te lopen, maar een medewerkster
verhinderde dat. De man is op het bureau in verzekering gesteld; hij wordt maandag voorgeleid aan de rechter-commissaris in Breda.

Bekenaar (23) bedreigt personeel horecazaak

TILBURG: Agenten die vrijdagavond en -nacht belast waren met het horecatoezicht in de Tilburgse binnenstad, hebben drie aanhoudingen verricht. Een 23-jarige man uit Hilvarenbeek wordt verdacht van bedreiging van een bedrijfsleider en een portier van een kroeg aan het Piusplein. De Bekenaar is op het bureau in verzekering gesteld; hij komt in aanmerking voor het project Weekendje Weg. Verder werden nog een andere stapper aangehouden wegens belediging en een automobiliste wegens gevaarlijk rijgedrag.

Beginnend bestuurder moet rijbewijs inleveren

TILBURG: Een 22-jarige beginnend bestuurder uit Udenhout is
zaterdagmorgen rond 05.15 uur betrapt op dronken rijden. Dat gebeurde op de Van Sasse van Ysseltstraat. De man blies 440 ug/l, terwijl voor hem als beginnend bestuurder maximaal 88 ug/l is toegestaan. Bij waarden vanaf 350 ug/l wordt bij deze categorie automobilisten het rijbewijs ingevorderd, dus ook in dit geval.

Auteur: Andre van den Hul