Volendam Music BV


3JS OP NUMMER 1 BINNEN IN DVD MUSIC TOP 30

De allereerste DVD van 3JS met de opvallende titel "Akoesteren - Theatertour 2009" komt deze week binnen in de DVD Music Top 30 op de eerste plek. De eerste DVD van het uiterst muzikale trio is een registratie van hun eerste theatertour Akoesteren. Daar speelden zij dit voorjaar liedjes van hun beide albums, "Watermensen" en "Kamers Van Mijn Hart", in hun akoestische oervorm. Het speelplezier dat op sublieme wijze werd vastgelegd op deze DVD, spat daadwerkelijk van het scherm, terwijl de geluidskwaliteit op een eenzaam hoog peil staat.

De hoge entry in de DVD-lijst is wederom een bevestiging van de snel groeiende erkenning die het trio krijgt. Eerder ontvingen zij een Zilveren Harp en een Originele Rembrandt, twee bijzondere aanmoedigingsprijzen. Tevens ontvingen zij voor hun eerste album een Gouden Award, hun tweede album heeft de gouden grens bijna bereikt.

Voor 2010 staat de tweede theatertour onder de inspirerende naam Pluche, Zweet & Tranen in de planning; kaartjes voor deze tour gaan hard. Voor data en kaarten check www.3js.nl of www.ntk.nl.