Ingezonden persbericht


Dormibella in de ban van Halloween

Volgens oude traditie komt al het ondergrondse en bovenaardse op zaterdag 31 oktober weer tot leven. Het is Halloween! Scherp je hoektanden en zoek je duivelsoren op, want dat betekent dat er op deze donkere avond een mysterieus feest gevierd wordt in Dormibella.

De oude Kelten vierden op deze avond hun oudejaarsavond, een avond waarbij de geesten komen 'Trick or Treaten' in hun zoektocht naar een mensenlichaam om het nieuwe jaar weer als mens te kunnen beginnen. Dormibella helpt deze spookachtige verschijningen maar al te graag en nodigt je uit voor een spectaculaire horror avond.

Hoofdgast van de avond is de oude en bloeddorstige Dracula. Dos je uit als één van zijn hulpjes, als monster, duivelse prinses, pompoen of ieder ander wezen dat op Halloween de bovenwereld zal betreden en geniet van een spannende en gruwelijke nacht. Vergeet niet, wanneer je aanbelt bij het duistere huis op nummer 44 in Leidschendam, 'trick or treat' te roepen!

De toegang is gratis! Dormibella (Koningin Julianaweg 44, Leidschendam) is op zaterdag 31 oktober geopend van 22:00 uur tot 02:00 uur, de deur sluit om 01:00 uur. Dormibella is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. Bij halte Damlaan stoppen de bussen 45 (Connexxion) en 39 (Connexxion) en daarna elk uur nachtbus 2.

Meer informatie over Dormibella en het komende programma is te vinden op onze website: www.dormibella.nl.


---