Ingezonden persbericht


Persbericht

---------

31 oktober '09 Gezondheid en Milieu, a Game!?

In het kader van Oktober Kennismaand organiseert het Meldpunt Gezondheid en Milieu een spelactiviteit op 31 oktober 's middags op haar kantoor te Bunnik.

Ontdek hoe gezondheid kan samenhangen met je omgeving. Voor veel mensen die met gezondheidsklachten bij het meldpunt komen is dit een hele zoektocht in het onbekende. En één, die onze evolutie niet kan bijbenen.

Door het doen van een actief, levend spel als onderdeel van een open workshop, ontdekken deelnemers op een gevarieerde manier hoe diverse thema's op gezondheidsgebied ook een raakvlak kunnen hebben met het grotere leefmilieu. Onderwerpen die aan bod komen, zijn:


- voeding;


- water;


- mobiele communicatie;


- hippe gadgets/hebbedingen/consumentenproducten;


- geluid;


- mobiliteit.

Bij ieder onderwerp wordt een andere werkvorm gebruikt om het levend voor jongeren te maken. Ook is er ruimte voor vragen/verhalen van deelnemers.

's Middags om 13 uur gaat de deur los bij het Meldpunt Gezondheid en Milieu, aan de Regulierenring 9 te Bunnik (op maar 1 treinstation van Utrecht, gratis parkeerruimte aanwezig). Deelnemers worden ontvangen met vruchtenlimonade, thee of koffie. In het spel zit ook b.v. het proeven van hapjes verstopt.

De middag duurt van half 2 tot 4 uur en is gratis toegankelijk.

Daarna is er nog even de gelegenheid om nog met elkaar na te praten, informatiefolders b.v. over mobieltjes, mee te nemen, of wat andere spellen te spelen.

Vanwege de voorbereidingen voor de dag vinden we het prettig als men zich van tevoren opgeeft via Trix: t.kruger@meldpuntgezondheidenmilieu.nl of 030-2430872. Geef daarbij je naam, met hoeveel personen je komt, en je telefoonnummer aan ons door.

Mocht je dit niet lukken, dan ben je toch ook welkom!

Actuele informatie over deze activiteit staat op: http://www.oktoberkennismaand.nl/partners/meldpunt-gezondheid-en-milieu/activiteiten/gezondheid-en-milieu-a-game en v/a 23 oktober op: www.meldpuntgezondheidenmilieu.nl .


---



Ingezonden persbericht