Dura Vermeer

Hengelo - 30 oktober 2009

Start verkoop eerste fase 't Groothuis te Hengelo

Zaterdag 31 oktober 2009 start de verkoop van de eerste fase 't Groothuis te Hengelo.

Binnen 't Groothuis werken Dura Vermeer Bouw Hengelo, KMA Investment BV en Wilvasto samen in Ontwikkelingscombinatie 't Groothuis VOF aan de realisatie van dit bijzondere woongebied.

In het eerste deelgebied Zuid gaan in deze eerste fase 27 parkwoningen en 7 stadsvilla's in de verkoop. GeĂŻnteresseerden kunnen zich op zaterdag 31 oktober van 13.00 uur tot 16.00 uur laten voorlichten door de betrokken makelaars, op locatie 't Groothuis, op de hoek van de Oldenzaalsestraat en Oude Postweg te Hengelo.

Samenwerken aan een bijzonder woongebied
De totale oppervlakte van 't Groothuis is circa 1 hectare. De naam is ontleend aan Dancing 't Groothuis, die tot 2005 tegenover dit prestigieuze nieuwbouwproject stond. Binnen 't Groothuis worden de woningen aangesloten op stadsverwarming. Dit geeft geen ruimteverlies of onderhoudskosten voor een verwarmingsketel. Tevens wordt overtollig regenwater opgevangen in zogenaamde wadi's die zijn gesitueerd in het centrale groene park.

Parkwoningen en stadsvilla's
De 27 grondgebonden parkwoningen zijn gelegen aan het groene park, centraal gelegen in 't Groothuis, en stralen variatie en creativiteit uit door de speelse lijnen en verschillende dakvormen. De parkwoningen worden aangeboden in vier verschillende typen. De 7 stadsvilla's zijn vormgegeven als statige "grachten"panden langs de Oude Postweg. Deze bijzondere uitstraling is te danken aan de hoogte van de villa's, de Franse balkonnetjes en verschillende raampartijen. Deze woningen geven de mogelijkheid van kantoor-, atelier- of praktijkruimte op de begane grond.

Meer informatie:
Meer informatie betreffende woongebied `t Groothuis vindt u op: www.groothuishengelo.nl en www.duravermeerbouwhengelo.nl