Gemeente Capelle a/d IJssel

De Raad Paraat - de gemeenteraad op de radio

De gemeenteraad zendt elke maand via Radio Capelle een eigen radioprogramma uit. In De Raad Paraat worden actuele politieke onderwerpen besproken en hoort u raadsleden

Op zaterdag 19 september hoorde u tussen 11.00 en 12.00 uur raadsleden van de Capelse gemeenteraad tijdens de uitzending via Radio Capelle in het radioprogramma De Raad Paraat.

De gemeenteraad wil graag aan de inwoners van Capelle aan den IJssel duidelijk maken wat er leeft binnen de raad en wat er gedaan wordt om de gemeente te besturen en de belangen van de inwoners te vertegenwoordigen.

In het radioprogramma De Raad Paraat komen raadsleden aan het woord en worden actuele politieke onderwerpen besproken. Tijdens deze uitzending spraken Ans Hartnagel (Leefbaar Capelle), Ton Lange (Capels Belang), Ard den Outer (PvdA), Annelous van der Klauw (Liberaal Capelle), Leo van Houten (VVD), Michiel Grauss (ChristenUnie), Irja Verweijen en Marita Pengel (CAPELLE.Nu!) over de actualisering van de Algemene Politie Verordening, de aanpak drugs- en graffiti problemen in Capelle en het bestemmingsplan "Schenkel-Noord.

Heeft u deze uitzending gemist? U kunt via www.radiocapelle.nl de uitzending beluisteren. U kiest voor De Raad Paraat en de datum van uw keuze. Eerdere uitzendingen kunt u ook via deze gemeentelijke website beluisteren. De gemeenteraad maakt het radioprogramma De Raad Paraat zelf. De presentatie is in handen van Rita Donker.

De volgende uitzending van het radioprogramma De Raad Paraat van de gemeenteraad is live te beluisteren via de uitzending van Radio Capelle op zaterdag 31 oktober tussen 10.00 en 12.00 uur, in de ether via 105,3 Mhz en op de kabel via 102.4 Mhz .