Gemeente Heemskerk


maandag, 28 september 2009

Buurtteam Duin tot Dorp presenteert 3 november Buurtactieprogramma

Het buurtteam Duin tot Dorp presenteert op 3 november aanstaande in De Cirkel het Buurtactieprogramma voor 2010. Deze week zijn huis-aan-huis ongeveer 2800 uitnodigingen van het buurtteam in de buurt bezorgd.

De afgelopen maanden hebben een tiental bewoners, de opbouwwerker van Welschap Welzijn en de buurtcoördinator van de gemeente, samen met het buurtteam, hard gewerkt aan het maken van voorstellen die de woon- en leefomgeving veiliger én aangenamer moeten maken.

Tijdens de buurtcontractavond van 3 november aanstaande laat het buurtteam de bewoners van Duin tot Dorp een aantal activiteiten zien die het komende jaar in hun wijk worden gerealiseerd; activiteiten op het gebied van contact & ontmoeting, verkeersveiligheid en een schone en hele buurt. Op deze manier zorgt het buurtteam er samen met de partners van buurtgericht werken voor dat de bloeiende wijk aangenaam blijft om te wonen.
De bewoners in het buurtteam stellen het op prijs als andere bewoners tijdens deze avond kennis met hen willen maken.

De avond van de 3e november bevat ook nog andere agendapunten, maar die blijven nog even geheim. Tijdens een eerdere bijeenkomst, georganiseerd door Zuidbroek-Oosterwijk, viel het programma bij vele bewoners in goede aarde.

Het buurtteam Duin tot Dorp zet zich het hele jaar belangeloos in voor haar wijk en hoopt de resultaten van haar inspanningen met de bewoners te delen.

Bewoners uit Duin tot Dorp die deze avond van het buurtteam willen bijwonen kunnen zich hiervoor opgeven via emailadres horst@remove-this.heemskerk.nl

---