Gemeente Grave

Voorlichtingsbijeenkomst BJ Brabant

Sensis heeft een huurovereenkomst gesloten met Bijzonder Jeugdwerk Brabant (BJ Brabant), een professionele jeugdhulpinstelling die actief is in Noord-Brabant. BJ Brabant zal op het terrein van Sensis 40 jongeren onderbrengen, in het kader van âJeugdzorg Plusâ. Zij krijgen een gestructureerd dagprogramma aangeboden en gaan onderwijs en dagbesteding volgen op het terrein. De huur is overeengekomen voor een termijn van 2,5 jaar. Het voornemen is dat BJ Brabant de leegstaande woongroepen 1 januari 2010 zal betrekken.

Â

In overleg met de wijkraad Binnenstad Grave nodigt BJ Brabant u graag uit voor een voorlichtingsbijeenkomst op dinsdag 3 november van 19:30 uur tot 21:30 uur te Palazzo, Maasstraat 12 in Grave. Hier zal Bijzonder Jeugdwerk Brabant uitleg geven over hun werkwijze, de doelgroep en gesloten jeugdzorg. Ook kunt u hier uw vragen stellen over de kinderen die worden geplaatst in de gesloten jeugdzorg groepen begin 2010 te Sensis.

Â

Informatie Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr R. Habets, contactpersoon wijkraad Binnenstad-Grave, (0486) 47 22 69, mobiel: 06-22313451 of per e-mail: ralf.habets@kpnmail.nl

Voor vragen over BJ Brabant kunt u de website
http://jeugdzorgplusgrave@bjbrabant.nl raadplegen.

Â

Â