Gemeente Noordenveld

de Noordelijke promotiedagen

Noordenveld present op de Noordelijke promotiedagen

Gepubliceerd op: 27 oktober 2009

Op dinsdag 3 en woensdag 4 november 2009 vinden de Noordelijke Promotiedagen plaats in de Martiniplaza in Groningen. Samen met een aantal toonaangevende bedrijven uit onze gemeente, is de gemeente Noordenveld weer aanwezig. In de stand in de Borgmanhal staat het kwalitatief hoogwaardig bedrijvenpark Haarveld te Roden in the spotlights.

Ondernemer van het Jaar 2009, André Varma van het IT bedrijf MMP zal gedurende de beide beursdagen in de gemeentelijke stand aanwezig zijn. Samen met het IT-bedrijf, gaan wij tijdens de beursdagen op zoek naar relaties, die wellicht `nieuwe buren' voor MMP op Haarveld worden.

Om bezoekers te verleiden om naar de stand te komen maken MMP en de gemeente Noordenveld gebruik van `bluepoints'. Beursbezoekers met een mobiele telefoon met ingeschakelde `bluetooth functie' ontvangen informatie op hun telefoon waarin ze worden uitgenodigd naar de stand te komen.

Hans van der Laan, burgemeester en portefeuillehouder economische zaken: " Wij willen de kennisintensieve bedrijvigheid niet alleen behouden, maar nog meer versterken. Denk hierbij aan aantrekkelijke mogelijkheden voor samenwerking. Kennis maken en kennis delen zijn de pijlers van de huidige kenniseconomie. Wij kiezen ook voor samenwerking. Samen met MMP nodigen wij u van harte uit in onze stand maar ook op bedrijvenpark Haarveld. Door het gebruik van nieuwe technologie, in de vorm van de `bluepoints' is het geen probleem om ons te vinden."

Uit Noordenveld komen dit jaar de volgende deelnemers: Ausma Vorkheftrucks Roden, PerPersoon Roden, C & W snijtechniek Roden, Syntri Roden, JOY bedrijfskleding Roden, Laarhoven Design Roden, Mebatherm Roden, Trasec Roden en de gemeente Noordenveld in combinatie met MMP.