Gemeente Hoogezand-Sappemeer

Hoogezand-Sappemeer op de Promotiedagen voor het Bedrijfsleven (persbericht 060, 2009)

De gemeente Hoogezand-Sappemeer staat dit jaar voor de tiende keer samen met de gemeente Slochteren op de Promotiedagen voor het Bedrijfsleven Noord-Nederland. Deze beurs voor het bedrijfsleven wordt dit jaar gehouden op 3 en 4 november aanstaande in Martiniplaza in Groningen.

Straat
Hoogezand-Sappemeer en Slochteren hebben op de beurs samen een âstraatâ ingericht. In deze straat presenteren bedrijven uit beide gemeenten zich. De straat is herkenbaar door een enorme banner van 50 meter lang die boven de straat hangt, met daaronder de banners van de deelnemende bedrijven.

Twee startende bedrijven hebben een stand aangeboden gekregen van de gemeente Hoogezand-Sappemeer: Dash Page en Reinder Bleeker. Ook het werkgeversteam Hoogezand-Sappemeer en Slochteren is aanwezig met een stand in de straat. Dit samenwerkingsverband tussen beide gemeenten en UWV is de plek waar werkgevers terecht kunnen voor alles wat met werk te maken heeft.

Bezoekers van de deelnemende bedrijven maken kans op twee luchtballonvaarten, die aangeboden wordt door beide gemeenten. Belangstellenden kunnen een korte vragenlijst invullen en in de luchtballonmand doen ter plekke. Â

Â

Gemeentestand

Op de Promotiedagen Noord-Nederland staan rond de 700 deelnemers en er worden circa 30.000 bezoekers verwacht. De stand van de gemeente Hoogezand-Sappemeer is, evenals vorig jaar, te vinden op een in het oog springende locatie vlakbij de ingang van de beurs. In de stand van de gemeente is informatie te vinden over het uitgebreide dienstenpakket dat de gemeente aan de ondernemers te bieden heeft.

De openingstijden van de beurs zijn op dinsdag 3 november van 12.00 uur tot 22.00 uur en op woensdag 4 november van 10.00 tot 22.00 uur.