Politie Haaglanden

Extra persbericht 2 november

Wassenaar, 02-11-2009

Begrafenis babylijkje in Team West
Wassenaar Het babylijkje dat donderdag 4 juni 2009 in park Clingendael werd aangetroffen door een voorbijganger, wordt dinsdag 3 november begraven op de Algemene begraafplaats aan het Kerkehout in Wassenaar. De begrafenis, die om 10.00 uur plaatsvindt, zal worden bijgewoond door enkele rechercheurs van het team dat aan de oplossing van deze zaak werkt. Tot op heden is onbekend wie het stoffelijk overschot van het babytje in het park achterliet.

Het regionale opsporingsprogramma op RTV West, Team West, is eveneens bij de begrafenis aanwezig. Politie Haaglanden doet in het programma een dringende laatste oproep aan getuigen of nabestaanden om zich te melden. De politie verzoekt iedereen die informatie heeft over deze zaak, dringend om contact op te nemen met Politie Haaglanden via telefoonnummer 070- 4241500.

Team West wordt dinsdagavond 3 november om 17.15 uur uitgezonden, direct na het RTV West-journaal. In de avonduren en de dag erop (woensdag 4 november) wordt het programma enkele keren herhaald.

Politieonderzoeken.nl
Op de website www.politieonderzoeken.nl is meer informatie over het onderzoek, de vindplaats en andere relevante zaken te vinden.