Gemeente Lelystad

Aanmelden kandidaten Promotie Award

Maandag 2 november 2009

Tijdens de decemberbijeenkomst van de City Marketing Club op vrijdag 11 december 2009 wordt voor de 21ste keer de Promotie Award Lelystad uitgereikt.

Begerenswaardige prijs

Een begerenswaardige prijs voor een bedrijf, instelling, dienst of organisatie die in 2009 op een herkenbare en positieve manier heeft bijgedragen aan de promotie van de stad. De winnaar komt, naast de positieve publiciteit voor zijn organisatie, tevens in het bezit van een kostbare en exclusieve bronzen award vervaardigd door beeldend kunstenaar Robert Bosari, uitgereikt door burgemeester Margreet Horselenberg.

Postieve bijdrage

De Lelystadse Promotie Award draagt op een positieve manier bij aan de promotie van Lelystad, aan de binding met de Lelystadse ondernemers en het vergroot de trots van Lelystedelingen op hun eigen stad. City Marketing Lelystad vraagt de inwoners én besturen van organisaties namen door te geven van mogelijke kandidaten voor deze bijzondere onderscheiding. De namen kunnen telefonisch of schriftelijk worden aangemeld bij het secretariaat van City Marketing Lelystad. De ingediende namen worden gerubriceerd op een voorlopige kandidatenlijst.

Brede kandidatenlijst

"Het gaat er ons om dat wij een zo breed mogelijk samengestelde kandidatenlijst krijgen. De jury zal het traditiegetrouw niet makkelijk krijgen. Er zijn verschillende momenten geweest waarop onze stad op een opmerkelijke en goede manier in het nieuws kwam. Die publiciteit draagt bij aan de versterking van het imago. Wat ons betreft mag de kandidatenlijst ieder jaar groter groeien. Dat is het beste bewijs van de toegenomen creativiteit, ondernemingszin en zelfbewustzijn van de Lelystadse samenleving", aldus bestuurder Klaas Heerema.

Eerste selectie

Vanuit deze kandidatenlijst wordt een eerste selectie van maximaal zeven kandidaten samengesteld. Deze selectie wordt voorgelegd aan een deskundige jury onder voorzitterschap van radio- en tv journalist Gerrit van der Kooij. De jury kent drie nominaties toe waaruit tijdens de bijeenkomst van de City Marketing Club de uiteindelijke winnaar bekend wordt gemaakt.

Winnaars

De Promotie Award kent vooraanstaande winnaars. De afgelopen jaren kwam de prijs achtereenvolgens in handen van Giant, Batavia Stad Fashion Outlet, Hanzestad Compagnie, Cruyff Foundation met het Aron Winter Veld, luchtvaartthemapark Aviodrome, het Hydron Waterfestival, Tribune A als producent van het tv-programma "Wonen in de Wolken", de Yacht Vision Boatshow (met tv-programma via RTL4) en het architectenbureau UN Studio voor het ontwerp van het Agora Theater.

Aanmeldingen

De aanmelding kan schriftelijk worden gericht aan City Marketing Lelystad, Lelybaan 54, 8242 KB Lelystad, info@citymarketinglelystad.nl of telefonisch via 0320 - 262404. Naast een naam moet er een korte motivatie worden gegeven van de kandidaatstelling. De uiterlijke datum voor het aanmelden van kandidaten is woensdag 4 november.
---