Gemeente Cromstrijen


Nieuwe directeur Regionale Afvalstoffendienst (RAD) (03-11-2009) De heer M. Huisman wordt de nieuwe directeur van de Regionale Afvalstoffendienst (RAD) Hoeksche Waard. Het dagelijks bestuur heeft donderdag 29 oktober 2009 besloten tot zijn benoeming per 1 november 2009.

De heer Huisman is ruim 8 jaar werkzaam voor de organisatie, waarvan de laatste twee jaren in de functie van waarnemend directeur. Daarvoor gaf hij in de functie van administrateur leiding aan de binnendienst en was tevens lid van het management team.

Het bestuur heeft er voor gekozen om binnen de organisatie en de deelnemende gemeenten een intern sollicitatietraject te starten. Na een positieve voordracht vanuit de selectiecommissie bestaande uit 2 bestuursleden, een MT lid en de voorzitter van de OR. heeft het bestuur geconstateerd dat Huisman als enige geschikte kandidaat naar voren kwam. Ook de ondernemingsraad heeft een positief advies gegeven over de kandidaat, waarna tot de benoeming is besloten.

Het bestuur heeft op basis van zijn functioneren als waarnemend directeur gedurende de afgelopen jaren, zijn inhoudelijke ambities en zijn ervaring binnen de RAD Hoeksche Waard alle vertrouwen in een prima samenwerking.