Politie Drenthe

Dinsdag

Provincie Drenthe, 03-11-2009

Politie houdt vrouw aan voor diefstal

ZUIDWOLDE De politie heeft maandagmiddag een 36-jarige vrouw uit Assen aangehouden voor diefstal. De vrouw had uit een bedrijf aan de Ten Arlo een aantal potjes met crème en nagellak weggenomen. Op het politiebureau is proces-verbaal tegen de vrouw opgemaakt. (2009051831)

Eenzijdig ongeval

ASSEN Maandagmiddag heeft op de Stadsbroek een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden. Een 24-jarige automobilist uit Amstelveen reed over de Stadsbroek en raakte door onbekende oorzaak van de weg. De man raakte in de berm en kwam met zijn auto tegen een boom tot stilstand. De auto moest worden afgesleept. De man raakte niet gewond. (2009051921)

Man aangehouden

UFFELTE De politie heeft maandagavond een 52-jarige man uit Havelte aangehouden voor het verstoren van de openbare orde en nachtrust. De politie had een melding gekregen dat de man zijn ex in Uffelte lastig viel bij haar woning. Toen agenten ter plaatse kwamen werd duidelijk dat de man in zijn auto was weggereden. Ter plekke kregen agenten de melding dat de man met zijn auto tegen een boom was gebotst. De man werd later aangehouden in zijn woning. Hij werd overgebracht naar het politiebureau en werd ingesloten. De politie heeft de zaak in onderzoek. (2009051928)

Ingebroken in tankstation

VRIES Maandagnacht is ingebroken in een tankstation aan de Asserstraat. De politie werd gealarmeerd toen het inbraakalarm was afgegaan. Onbekenden hebben het pand doorzocht. Het is niet duidelijk of er goederen zijn weggenomen. De politie stelt een onderzoek in. (2009051940)

Politie houdt verdachte aan voor diefstal

EMMEN De politie heeft maandagmiddag een 18-jarige man uit Emmen aangehouden voor diefstal. De man wordt ervan verdacht in 2009 meerdere keren geld en sieraden te hebben gestolen bij een 88-jarige vrouw aan de Lemmingecamp in Emmen. Van de diefstal zijn destijds videobeelden gemaakt en deze zijn getoond op de website van Politie Drenthe. Nu er een verdachte is aangehouden, heeft Politie Drenthe de beelden direct van haar website verwijderd. Op basis van onderzoek heeft de politie de man kunnen aanhouden. De man is in verzekering gesteld. (2009005312)

Bestemd voor de media

Wilt u meer informatie over deze berichten of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met tel. 0592 - 45 1280. De voorlichter is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tot 16.00 uur en op zaterdag en zondag tot 13.00 uur.