Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Inschrijven politieke partijen verkiezingen 2010

Uiterlijk tot 7 december 2009

Op 3 maart 2010 vindt de verkiezing plaats van de leden van de deelraad van de deelgemeente IJsselmonde. De dag van kandidaatstellling is op 19 januari 2010.

Politieke groeperingen die deel willen nemen aan deze verkiezing en die aan alle juridische eisen voldoen, kunnen zich laten inschrijven bij het centraal stembureau. Daarvoor moet wel een schriftelijk verzoek worden ingediend aan het centraal stembureau. Dit verzoek kan worden gericht aan de sector Algemeen Bestuurlijke en Juridische Zaken, Postbus 9044, 3007 AA te Rotterdam. Het verzoek moet uiterlijk op 7 december aanstaande zijn ingediend.

Voor de registratie moet een waarborgsom van 112,50 worden betaald aan de deelgemeente.

Politieke groeperingen die al zijn geregistreerd hoeven niet opnieuw inschrijving aan te vragen. Het gaat hierbij om politieke partijen waarvan de aanduiding al bij de Kiesraad, bij het centraal stembureau voor de verkiezing van de leden van Provinciale Staten van Zuid-Holland, bij het centraal stembureau voor de verkiezing van de leden van de raad van de gemeente Rotterdam of bij het centraal stembureau voor de verkiezing van de leden van de deelraad van de deelgemeente IJsselmonde is geregistreerd .

Voor meer informatie over de inschrijving kunt u contact opnemen met de sector Algemeen Bestuurlijke en Juridische Zaken van de deelgemeente, telefoonnummer 010 - 479 82 23 of 010 - 479 82 74.