Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout NB, 03-11-2009

Schoonmaakster steelt geld

DUSSEN - De politie heeft gisterochtend een 43-jarige vrouw uit Dussen aangehouden. Ze wordt ervan verdacht tussen december 2008 en oktober 2009 zonder toestemming geld te hebben opgenomen van een rekening van een 56-jarige plaatsgenoot. Het slachtoffer bemerkte begin oktober van dit jaar dat er veelvuldig en zonder zijn toestemming gebruik was gemaakt van zijn pinpas. Er werd voor een totaalbedrag van ruim 9000 euro opgenomen. Het slachtoffer deed aangifte en de politie stelde een onderzoek in. Het onderzoek wees in de richting van de 43-jarige vrouw die als schoonmaakster bij de man werkzaam was. De vrouw werd met toestemming van de Officier van Justitie buiten heterdaad
aangehouden. Op het bureau legde ze een bekennende verklaring af.

Veelpleger loopt tegen de lamp

WAALWIJK - De politie heeft gistermiddag tegen 16.00 uur in een speelgoedwinkel in de Els een 41-jarige Bosschenaar aangehouden voor winkeldiefstal. De man die bij de politie te boek staat als bekende veelpleger is ingesloten.

Een medewerker van de speelgoedzaak zag dat de verdachte bij het verlaten van de winkel diverse goederen meenam, zonder deze ter betaling bij de kassa aan te bieden. Buiten de zaak werd de verdachte aangesproken. In zijn tas had hij een drietal goederen die een waarde van 60 Euro vertegenwoordigde. De politie werd geïnformeerd die de man meenam naar het bureau.

Politie onderzoekt vijf inbraken in bedrijfspanden

OOSTERHOUT - De politie onderzoekt een vijftal inbraken die tussen gisteravond 18.30 uur en vanmorgen 07.45 uur plaats gevonden heeft op een bedrijventerrein aan de Gooikensdam. Bij alle bedrijven werden ruiten vernield waardoor de toegang tot de panden verkregen werd. Bij één van de bedrijven werd onder andere een computer buit gemaakt.

auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 03-11-2009 14:37 | © Regio Midden en West Brabant |