Gemeente Onderbanken


Herhaalde oproep voor vrijwilligers!: Onderbanken streeft naar hartveiligheid

Inmiddels hebben zich naar aanleiding van eerdere oproepen al heel wat enthousiaste inwoners van Onderbanken gemeld bij de gemeente om deel te nemen in het hartveiligheidproject.

Toch zijn het er nog niet genoeg om een netwerk in te richten met voldoende dekking in de hele gemeente. Graag willen we daarom nogmaals mensen oproepen nog eens te overwegen of zij deel willen nemen aan dit project. Ook verenigen worden van harte uitgenodigd zich te melden als zij zich willen aansluiten bij het netwerk en een aantal leden wil laten opleiden tot burgerhulpverlener.

Â

Voor meer informatie of voor aanmeldingen kunt u contact opnemen met de heer Raeven van de gemeente Onderbanken via: f.raeven@onderbanken.nl of 045- 5278787.
Personen die zich inmiddels bij de heer Sturmans (VVD-fractie) hebben aangemeld naar aanleidingen van eerdere soortgelijke oproepen hoeven zich niet nogmaals aan te melden. De gemeente zal de aangeleverde gegeves bij de heer Sturmans opvragen.

Â

Wij hopen op uw medewerking want alleen met hulp van betrokken burgers kan de gemeente het gewenste burgerhulpsysteem opzetten.

Â

Twijfelt u nog? Kijk dan ook eens op www.6minuten.nl voor meer achtergrond informatie over hoe met uw hulp kostbare levens gered kunnen worden.

Â

Burgemeester en wethouders van Onderbanken.

Â