Gemeente Brummen


Verkoopmanifestatie Lombok Zuid groot succes

(Oorspronkelijke publicatie datum: 03-11-2009)

Veel animo in zaal Spoorzicht

Afgelopen donderdagavond ging de verkoop van een deel van de eerste fase Lombok Zuid van start in zaal Spoorzicht te Eerbeek. In totaal zijn nu 34 woningen in verkoop gegaan, waaronder vrijstaande woningen, tweekappers en rijwoningen. De verkoopmanifestatie werd met circa 150 personen goed bezocht.

De bijeenkomst werd georganiseerd door projectontwikkelaar Roosdom Tijhuis BV en de gemeente Brummen. Ook waren de verkopend makelaar Best Living en de Rabobank aanwezig. Door middel van stands werden de woningen gepresenteerd en werd informatie gegeven over de woningen, het project, de verkoop en financiering.

Inschrijven
Vanaf 30 oktober kan men zich gericht inschrijven voor een woning. De inschrijfformulieren moeten vóór 5 november 2009 bij de makelaar Best Living worden ingeleverd. Gezien de verwachtte animo is ervoor gekozen bij meerdere inschrijvingen per woning te gaan loten. Deze loting wordt op vrijdag 6 november verricht door Notaris Bloem uit Brummen. In de week van 9 tot 13 november wordt men persoonlijk geïnformeerd over de uitslag van de loting.

Voor de starterswoningen wordt getoetst op een sociaal- en/ of economische binding met de gemeente Brummen. Deze toetsing vindt plaats na de loting en wordt uitgevoerd door de gemeente Brummen.

Meer informatie
Via de website www.lombok-zuid.nl kunt u zien welke deel van het project op dit moment in verkoop is. Op deze site treft u tevens een link aan naar de projectpaginas van Roosdom Tijhuis BV en van de gemeente Brummen.