Frugi Venta (Groenten en Fruit Handelsplatform Nederland)


Agenda
03-11-2009
Agri Ladies op bezoek bij Zakenvrouw van het Jaar, Meiny Prins

Een ontmoeting met Meiny Prins, directeur van Priva en Zakenvrouw van het Jaar, een interactieve lezing over de verschillen tussen mannen en vrouwen op de werkvloer en een bezoek aan Koppert Cress maken onderdeel uit van de derde Agri Ladies Day op dinsdag...

Gastvrouw is Meiny Prins, uitgeroepen tot Zakenvrouw van het Jaar 2009. Zij geeft een toelichting op het bedrijf. V/M talent, een loopbaan- en trainingsbureau speciaal voor vrouwen geeft een interactieve lezing. Daarbij komen in het eerste gedeelte van de lezing onder andere de verschillen tussen mannen en vrouwen aan bod en hoe zich dit vertaalt naar de werkvloer. Daarna staan vooral de ervaringen van de deelnemers en de discussie over het onderwerp centraal.
Ook bezoek aan Koppert Cress

Ook staat een rondleiding door het gebouw van Priva op het programma. De dag wordt afgesloten met een diner en presentatie bij Koppert Cress in Monster. De Agri Ladies Day is bestemd voor vrouwen uit de teelt, handel en andere bedrijven die actief zijn binnen de agf. Het doel van de bijeenkomsten is kennisuitwisseling en netwerken. De initiatiefnemers zijn Frugi Venta, Weekblad Groenten & Fruit en Vakblad AGF.

Opgeven
De kosten voor deze bijeenkomst bedragen EUR 95,- per persoon voor het hele programma. Lezers van Vakblad Agf en Weekblad Groenten en Fruit krijgen 15 procent korting en betalen EUR 80,-. Leden van Frugi Venta betalen EUR 47,50. Aanmelden kan bij Wilma van den Oever vandenoever@frugiventa.nl.