Oranjewoud


Basisregistraties - ieder voor zich of doen we het samen?

Iedere gemeentelijke organisatie heeft te maken met gegevensverzamelingen. Soms zijn het eigen verzamelingen, maar steeds vaker is er sprake van landelijke voorzieningen. Denk hierbij aan de BAG, maar in de toekomst met de invoering van het IMGEO ook de GBKN. Ook GBI ontwikkeld zich in die richting (IMBOR) en wordt de applicatie voor de basisregistratie voor de openbare ruimte. In de praktijk is iedere afdeling met z'n eigen gegevensverzamelingen bezig. Om te voorkomen dat we werk dubbel doen is afstemming van de bedrijfsprocessen onontbeerlijk.

Wat we gaan doen
Graag willen wij u uitnodigen voor een praktijkdag. Tijdens deze dag willen wij met u het gesprek aangaan over de toekomst. Dit alles onder het motto: Basisregistraties! Ieder voor zich of doen we het samen?

Daarom nodigen wij zowel medewerkers geoinformatie als gegevensbeheerders voor de openbare ruimte uit voor deze middag.

Agenda:
12:30 - 13:00 Ontvangst met broodje
13:00 - 13:15 Welkom + agenda
13:15 - 14:15 Workshopronde 1 'De frustraties verwoord' 14:15 - 14:30 Pauze
14:30 - 15:30 Workshopronde 2 'Op zoek naar de sleutels' 15:30 - 15:45 Visie van Oranjewoud op een goed proces 15:45 - 16:00 Discussie
16:00 - 17:30 Afsluiting met hapje en drankje
Wij hebben gekozen voor een interactieve werkvorm, zodat u uw mening ook kwijt kunt.

Wanneer en waar gaan we dit doen
U bent van harte welkom op dinsdag 3 november a.s. vanaf 12:30 uur in ons vergadercentrum te Heerenveen (Tolhuisweg 57).

Aanmelden
Wilt u meedenken over de toekomst van het meervoudig gegevensgebruik, dan kunt u zich via deze link opgeven.

Even praktisch
Hier vindt u de routebeschrijving. Er is parkeerruimte aan de Brouwerslaan, achter ons kantoor.

Tot slot
Wij verheugen ons er op u 3 november te mogen verwelkomen. Heeft u collega's (binnen en/of buiten uw eigen afdeling) van wie u denkt dat deze dag ook voor hen van waarde is, dan zijn ook zij van harte welkom.