Gemeente Oldebroek


Raadsvergadering 3 november rechtstreeks beluisteren via internet

Op dinsdag 3 november kunt u de vergadering van de gemeenteraad weer rechtstreeks beluisteren via www.oldebroek.nl.

Hoe werkt het?
Op de dag van de raadsvergadering vindt u rechts op de startpagina van www.oldebroek.nl een knop 'beluisteren raadsvergadering'. Klikt u daarop, dan komt u direct in het scherm van de uitzending. Om 19.30 uur begint de vergadering en start de uitzending automatisch. Uw computer moet wel beschikken over een geluidskaart, speaker en software voor het afspelen van geluidsfragmenten.

Problemen?
Voor problemen met de ontvangst van de uitzending is er de 'help'-functie in het scherm van de uitzending. Onderaan het scherm van 'help'-functie staan een e-mailadres en telefoonnummer voor het oplossen van technische vragen.

Achteraf beluisteren
U kunt een vergadering achteraf beluisteren of downloaden als MP3-bestand via het geluidsarchief op www.oldebroek.nl. Dat kan per agendapunt. U bereikt het geluidsarchief via de link 'Archief uitzendingen raadsvergadering' onder 'Snel naar:' rechts op de startpagina van www.oldebroek.nl.

Attendering start agendapunt
Het is mogelijk om via een e-mail geattendeerd te worden op het begin van het agendapunt waarnaar uw belangstelling in het bijzonder uitgaat. Dit kunt u zelf instellen op de dag van de raadsvergadering in het scherm van de uitzending. Bij het agendapunt van uw keuze klikt u het 'wekker'-symbool aan en vult u uw e-mailadres in. Zodra het punt aan de orde is ontvangt u een e-mail met daarin een link naar de uitzending.

Meer informatie
Heeft u vragen over het uitzenden van de raadsvergaderingen? Neemt u dan contact op met de griffie van de gemeente Oldebroek, e-mail: griffie@oldebroek.nl of telefoon: (0525) 638 312.