Gemeente Lansingerland

Inloopavond Westpolder/Bolwerk
Goudenuilbuurt

De wijk Westpolder/Bolwerk in Berkel en Rodenrijs is volop in ontwikkeling. De Gouden Griffelbuurt is zo goed als gereed en in Bolwerk-Oost zijn de laatste woningen opgeleverd.

Van de halte Berkel-Westpolder wordt alweer een klein jaar gebruik gemaakt en in de Gouden Uilbuurt wordt gestaag gebouwd. Een goed moment om weer een inloopavond te organiseren en u te informeren over de laatste stand van zaken.

De inloopavond vindt plaats op dinsdag 3 november en is bedoeld voor bewoners van Westpolder en de aangrenzende straten.

U bent van harte welkom in cultureel centrum ât Manneke aan de Leeweg
33 in Berkel en Rodenrijs.

Tussen 19.00 â 21.00 uur kunt u binnenlopen.

Om 19.30 uur houdt de projectmanager een korte presentatie over de stand van zaken in Westpolder/Bolwerk en de toekomstige ontwikkelingen in de wijk.
Tijdens de inloopavond bent u in de gelegenheid vragen te stellen over uw woonomgeving. Medewerkers van de gemeente en van de ontwikkelcombinatie Westpolder-Bolwerk zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Ook kunt u kaarten en tekeningen bekijken.

Â

U hoeft zich van tevoren niet op te geven.

Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met Ellen Roks, communicatie projecten, via e-mail: ellen.roks@lansingerland.nl of via (010) 800 42 60.